Autor Wątek: Dołączę do wyjazdu / Zorganizuję wypad w terminie od 15.08 - 31.08  (Przeczytany 508 razy)

Offline Mężczyzna ^Steven^

• Miasto: Mława
  • Na forum od: 12.08.2012
Na forum jestem nowy. Swoją przygodę z podróżowaniem na rowerze rozpocząłem około 2 lata temu. Moje portfolio nie jest bogate, nie mniej jednak pochwalić mogę się udanymi wyjazdami m.in w Beskid Śląski ( okolice Wisły/Szczyrku - trasy na Skrzyczne, Kubalonkę ) , wypadem na Mazury ( jeziora wokół Olsztynka ) i częstymi dłuższymi trasami do podwarszawskich miejscowości ( Góra Kalwaria, Warka, Modlin ) .

Na te wakacje miałem bardzo ambitne plany rowerowe wraz z moją partnerką ( Bornholm, Mazury cz. II , może Litwa...) . Niestety. Złamanie V kości śródstopia zablokowało ją pechowo na cały okres wakacji.
Jestem studentem i szukam osoby w wieku 20-28 lat na wspólny wypad rowerowy na kilka dni gdzieś po Polsce ( bardzo chętnie Beskid Niski lub Bieszczady; Pomorze; Roztocze; Małopolska lub gdzieś za granicę ( np. Czechy/Słowacja )

PW, lub email : defektfoto@gmail.com

Offline krys

• Miasto: Kędzierzyn-Koźle
  • Na forum od: 12.07.2010
Jeśli chcialbyś się dolączyć,i popedalować z nami z Przemyśla do Odessy to zapraszamy.Na razie jest nas dwóch,26,i 50latek,ale duchem-co najwyżej30-to. Start 18-go,do3-go września.Powrót pociągiem do Lwowa,i dalej rowerem do Polski
krys

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum