Jest luźna atmosfera.
ale z Ciebie buc xDzluzuj stary, (...)Peace, love, yo yo.
i rowerzysta ma dziure na wylot
Cytat: Freud w 22 Paź 2013, 20:04Jest luźna atmosfera.jest luźna, ale jesli chodzi o pomówienia że ja niby skądś zwaliłam (bo na to niestety wyszło z Twojej wypowiedzi, oczywiście nie mam Ci za złe, bo nie wiedziałeś, nie sledziłeś całej przydługiej dyskusji od pocżątku naklejkowej, tych wszystkich poprawek wprowadzanych przez forumowiczów itp) to ja tego luźno traktować nie mogę, ponieważ takie zerżnięcie w moim fachu jest jak strzał w stopę. Nawet jeśli chodzi o taka zdawałoby się błahostkę jak ten znaczek, a w sumie zwłaszcza jeśli chodzi o błahostkę. Jest tak jak wyjaśniłam, więcej nie powtarzaj tutaj że ktos widział identyczne przedtem. Nie. Mógł widzieć coś zbliżonego, w końcu tak jak pisałam, motyw nie jest oryginalny, a na pomysł uproszczenia a la znak informacyjny nie jest trudno wpaść.To o tyle poważniejsze, że tak jak wyjasniałam gdzies na szałcie, udzielałam pewnych praw miastu Gdańsk w umowie a propos uzycia znaczka (stad w Gdańsku produkcja naklejek i znaków), a moze i na Gdańsku sie nie skończy. Jak mogłabym podpisywac prawa jako autor, jeżeli byłabym "autorem" zerżnietej żywcem grafiki? Tyle w temacie.
i rowerzysta ma dziure na wylot za to mojemu odskoczyła głowa
https://www.facebook.com/150cm.Dla.rowerzystybyło już?