Cytat: yoshko w 12 Lip 2020, 02:10Cytat: zly-sze w 12 Lip 2020, 01:51skąd mogę wziąć jakieś wektory?Zagadaj do martwej, bo moja kopia jest gdzieś w czeluściach dysku.Skoro temat odkopany, to i ja odkopię stałą chęć posiadania takowej naklejki
Cytat: zly-sze w 12 Lip 2020, 01:51skąd mogę wziąć jakieś wektory?Zagadaj do martwej, bo moja kopia jest gdzieś w czeluściach dysku.
skąd mogę wziąć jakieś wektory?
Skoro temat odkopany, to i ja odkopię stałą chęć posiadania takowej naklejki
Przyjąłem do realizacji Jedna szt?
Cytat: Borafu w 26 Lut 2021, 11:20Przyjąłem do realizacji Jedna szt?Yes, yes, yes!@martwawiewiórka. Chcę sobie nakleić na klapę bagażnika. Samochód całkiem prywatny. Nic na nim nie zarabiam tylko do niego dokładam.
Zgłosił się też do mnie pewien pan, który już mi sam ten znak pozmieniał i postanowił go użyć w zupełnie innym kontekście, nazywając go "znakiem uprzejmości na drodze" i powiadamiał, ze ma być uzywany na ciągach pieszo-rowerowych, chyba miało chodzic o to, że rowerzysta ma grzecznie i miło omijac pieszych, nie wiem, w każdym razie trafił mnie taki szlag że odpisałam dopiero po kilku dniach, oczywiście grzecznie i oczywiście odmawiając.
W Suwałkach jest przy wyjazdach z kamienic by zachować odległość
Szukając w sieci znalazłem takie przypadki:
Naklejke zaprojektowałam nie ściągając grafiki od nikogo - natomiast wzorowałam się na polskich znakach informacyjnych oczywiście (sposób uproszzcenia, kształty, podobny font) ; sama idea - koles na rowerku uchylajacy kapelusza dziękujący tym za szerokie wymijanie - nie jest nowa czy oryginalna, w sieci mozna znaleźć takie przykłady stosowane na najróżniejsze sposoby. Zdaje się że Remigiusz chyba pokazywał takie znaki na Węgrzech. W tym temacie konkretnie to Hipek zamiescił taka naklejkę (tylko ze z motocyklistą) -to spowodowało, że powstał też projekt na rower