Autor Wątek: Sakwy na koło/extrawheel/przyczepka co wybrać?  (Przeczytany 3887 razy)

Offline Mężczyzna wikrap1

• Miasto: łódź
  • Na forum od: 03.02.2013
    • Wyprawy młodej pary
Tyle kart to też spory wydatek. Przydałoby się łącznie 32GB chyba że od razu robiłoby się selekcję w aparacie. Lepiej wyjdzie chyba kieszeń z dyskiem i ze dwie karty w razie co. Raz na tydzień czy dwa na pewno trafi się jakaś cywilizacja.
« Ostatnia zmiana: 24 Lut 2013, 14:37 wikrap1 »

Offline Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
  • Miasto: Augsburg
  • Na forum od: 16.03.2009
Gdybym miał brać 5kg akumulatorów, żeby korzystać z GPS, to nie brałbym GPS ;]
Wracam do jeżdżenia.

Offline Mężczyzna oszej

• Niejeżdżący teoretyk - forumowy mędrek
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 21.01.2011
Ale to wszystko na tę wyprawę Słowacja-Czechy-Niemcy-Polska?
Hmm, trochę dużo. Na takie coś spokojnie wystarcza na osobę: 2x20 litrów z tyłu i worek 35l, ewentualnie sakwa na kierownicę. I wszystko spakowane do sakw, namiot, śpiwór i jedzenie na 3-4 dni też :D I wcale nie jeżdżę w jednych ciuchach, po kilku dniach i tak stwierdzam, że wziąłem kilka koszulek za dużo ;)

2 lata temu widziałem taki zestaw, mężczyzna obładowany sakwy przód, sakwy tył, olbrzymi worek i do tego przyczepka taka jak podlinkowana przez Damiana, do tego kobieta z sakwami chyba tylko z tyłu. Zastanawiałem się, co oni tam wiozą... Dowiedziałem się, gdy przypadkiem rozbiliśmy się na tym samym kempingu - szanowna dama raczyła pląsać w szlafroku... Jak widać, mocno jemu zależało na niej, skoro nawet takie rarytasy jej wiózł ;)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum