Autor Wątek: Dołączę/wspólnie zorganizuję wyjazd 27 sierpnia - połowa wrzesnia.  (Przeczytany 595 razy)

Offline Mężczyzna Medawc

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 02.12.2010
Pojechałbym jeszcze gdzieś w te wakacje i szukam kogoś do wspólnego zorganizowania wyjazdu, ewentualnie dołączę do kogoś. Wcześniej niż 27 sierpnia raczej nie da rady, koniec wyprawy już nie jest sztywny (ale wolałbym do około 15 września być z powrotem). Czas wyjazdu 1-2 tygodnie.
Trasa - na razie wymyślam, jedną z opcji jest wystartować z południowego zachodu Polski i finiszować na wyprawce w Białej Podlaskiej (LINK). Zagranica tez jak najbardziej wchodzi w grę.
O sobie: 22 lata, student Polibudy.
Dystanse dzienne: około 100km.
Deszcz: w umiarkowane opady jadę, oberwania chmury, gradobicia i gwałtowne burze wolę przeczekać.

Kontakt: najlepiej pw na forum lub pisać w tym wątku, ewentualnie gg: 4597449.

Offline Mężczyzna kubomanik

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 29.08.2012
Witaj

Widzę że możemy się umówić na wspólny wypad. Czasu jest niewiele. Napisałem przed chwilą do uzytkownika Myshek czy moge podłaczyć się na jego wyprawe w Alpy. Chce wystartować 1 wrzesnia  Jeżeli ten wyjazd nam się nie uda (poprosiłem go o odpowiedź żeby dał mi znac czy chce miec kompana na wyjazd ) to jak najbardziej możemy zaplanować wspólny wyjazd. Podstawowe pytania:

- Twój budżet ?
- Jaki masz rower ?
- Gdybym jechał wolał bym zdecydowanie za granicę wyjechać

Wolał bym w jedną strone jechac pociągiem a trase powrotną przebyć rowerem.
Najbardziej odpowiadał by mi start 5 września, moze dzień dwa później . Inny termin ( wcześniejszy tez ok )
Tez muszę wrócić na 15 września , wesele :D

- Proponuje dziennie jednak około 120 km
- Pasowało by chociaż raz przejechać coś w Polsce trasę około 100 km tak by sprawdzić jak jeździmy ?

moje optimum to zachodnie Niemcy, tak by zachaczyć jeszcze o Luksemburg oraz Francję, jedn
była by to wycieczka zapewne droga.

Generalnie ma 25 lat. Najwięcej jeździłem 3 lata temu , wtedy naprawdę robiłem niezłe przebiegi ;-)

Pozdro i czekam na info.
Gdybyś chciał  napisz też na gg : 8393689

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum