Symfonianie, mowa jest o wyprawach, wtedy najczęściej i tak cztery sakwy mamy. Trzeba tylko spakować to z głową i najcenniejsze rzeczy mieć w jednej, najlepiej w lewej przedniej bo najwygodniej
taak? i dlatego silniejszy (waznieszy) hamulec tylni montowany jest tutaj na lewa reke..
Już myślałem, że sum jest mańkutem, ale arbuza zajada z prawej ręki . Ja opierając rower o coś tam, zawsze mam lewą stronę "na wierzchu" i tym się kierując napisałem to, co napisałem
A ja na lewą rękę mam przedni
Co do ważności to bym dyskutował. Oba hamulce są ważne ale gdybym miał wybierać jazdę tylko z jednym to zdecydowanie przód wybieram.
Tańsze auta mają z przodu tarczowe hample, z tyły zwykłe ( słabsze) bębny
A co do proponowanych wyżej toreb, bardzo dobre, ale jeśli nie masz funduszy to i 20 zł spełni swoją funkcję np.http://allegro.pl/torba-sakwa-mapnik-mocowana-do-kierownicy-tanio-i1438707294.html
Z całego serca odradzam tą torbę. Raz z kolegą kupiliśmy sobie po jednej, bo skusiła nas cena. Wkrótce dowiedzieliśmy się czemu były takie tanie. Jemu zaczęła się rozwalać już pierwszego dnia jazdy, mi po kilku dniach. Jak dla mnie porażka. Nie wziąłbym jej nawet gdyby mi dawali za darmo.Sprawdziłaby się chyba tylko w przypadku przewożenia kromki chleba, portfela, paczki chusteczek i niczego więcej.
Coś masz Waxmundzie niesprawdzone informacje. Miałem 3 poważne gleby i 3 na prawą stronę.
Cytat: "anu"A co do proponowanych wyżej toreb, bardzo dobre, ale jeśli nie masz funduszy to i 20 zł spełni swoją funkcję np.http://allegro.pl/torba-sakwa-mapnik-mocowana-do-kierownicy-tanio-i1438707294.htmlZ całego serca odradzam tą torbę. Raz z kolegą kupiliśmy sobie po jednej, bo skusiła nas cena. Wkrótce dowiedzieliśmy się czemu były takie tanie. Jemu zaczęła się rozwalać już pierwszego dnia jazdy, mi po kilku dniach. Jak dla mnie porażka. Nie wziąłbym jej nawet gdyby mi dawali za darmo.Sprawdziłaby się chyba tylko w przypadku przewożenia kromki chleba, portfela, paczki chusteczek i niczego więcej.
Cytat: "Daniel"Coś masz Waxmundzie niesprawdzone informacje. Miałem 3 poważne gleby i 3 na prawą stronę.ja swoje gleby mam tak pół na pół na lewo/prawo... a informacje są owszem niesprawdzone. Kiedyś kiedyś coś takiego gdzieś wyczytałem.... wyryło się w pamięci i powtarzam