Ankieta

Czy uważasz nadmorskie trasy rowerowe za ciekawe?

Tak, bardzo!
3 (23.1%)
Dobre jako urozmaicenie w rowerowych rajdach.
3 (23.1%)
Takie sobie, wolę inne rejony.
4 (30.8%)
Beznadziejne,za dużo piasku!
2 (15.4%)
Nie wiem, nie mam zdania.
1 (7.7%)

Głosów w sumie: 11

Autor Wątek: Dzień dobry, cześć i czołem :)  (Przeczytany 522 razy)

villabanita

• Gość
Dzień dobry, cześć i czołem :)
« 20 Sie 2012, 16:10 »
Witam, zwą mnie Daro , jestem banitą, nie mieszkam w kraju od 7 lat. Jednak cały swój wolny czas spędzam w Polsce. Mam starego Dawisa, który jest tutaj ze mną od pierwszych dni pobytu.
W Polsce mam za to stara kolarzówkę, którą sobie bardzo chwalę. Do tego ponieważ chcę wkrótce wrócić do kraju zainwestowałem w swoja Ojczyznę i kupiłem w Ustce dom,
yoshko: [ciach] - "Jakby pensjonat był za darmo to bym zostawił :)"
Chętnie poczytam tutejsze posty. Wiem,ze w kwestii rowerów nie jestem orłem a uważam jazdę rowerem za najlepsza formę rekreacji.
To by było na tyle...
Pozdrawiam :)

yoshko: [ciach po raz drugi] - jestem złym adminem i reklam nie przepuścimy
« Ostatnia zmiana: 20 Sie 2012, 17:49 yoshko »

Offline Mężczyzna JUREK

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 21.11.2011
Odp: Dzień dobry, cześć i czołem :)
« 20 Sie 2012, 16:25 »
witaj, tylko wygląda to powitanie bardziej na komercję  :(

villabanita

• Gość
« 20 Sie 2012, 16:29 »
Cześć, ale jak można inaczej pogodzić jedno z drugim? A mówią,ze najlepsze sa pasje z których można tez mieć chleb, prawda?
Jak inaczej mam zaproponować rowerzystom współpracę? Mam wywiesić tabliczkę na domu? Ja również chce z tego korzystać, po powrocie do kraju zamierzam brać udział w rowerowych wyprawach, a co? :D
A nic tu nie jest lipą, rower sfotografowałem kwadrans temu ;)

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
« 20 Sie 2012, 18:29 »
Witaj,
Jak inaczej mam zaproponować rowerzystom współpracę?
Coś wymyślisz!
Możesz się reklamować na różne sposoby, ale jeśli chodzi o to forum to najlepiej wcale.

villabanita

• Gość
« 2 Wrz 2012, 23:22 »
No proszę jacy sami altruiści :)) brzydzący się reklamą pod każdym względem i ewentualnymi korzyściami. Ok, mi to rybka, jeżeli potraficie czytać ze zrozumieniem, to powinniście z mojego pierwszego tekstu wywnioskować, że Ustka to nie jest moje źródło zarobkowania a raczej hobby, ponieważ uwielbiam polskie morze. Mogłem kupić pensjonat za mniejsze pieniądze gdziekolwiek- wybrałem Bałtyk.  8)
Szkoda tylko, iż zawsze dorabia się przeróżne dziwne ideologie do zwykłej zazdrości, ponieważ pensjonat jest na tyle rozreklamowany w internecie(booking.com i inne portale noclegowe), że nie potrzebuje tu jeszcze tego czynić. Może ździebko w poziomowaniu strony mogło pomoc umieszczenie linka w tekście, ale nikt nigdy nie liczy na złote runo z forum.  Nikt o normalnym podejściu. Generalnie chodziło rzeczywiście o mój gest w stronę rowerzystów a teraz to już nie ważne. :)
Pozdrawiam serdecznie :)

P.S. Bardzo są mi pomocne wasze niektóre posty, dużo się z nich dowiaduję nowego o rowerach   :icon_idea:

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum