Cytat: wluczykij111 w 16 Sie 2011, 04:30przecinki i kropki, kolego....bo czytać się tego nie da - dudiCo się spodziewasz po koledze, który ma nawet błąd ortograficzny w nicku
przecinki i kropki, kolego....bo czytać się tego nie da - dudi
"Witam, tak się złożyło, że wyrwany został (mechaniczne uszkodzenie) pasek mocujący zewnętrzną kieszeń w sakwie Clasic. Ciężko to wszyć z powrotem bo miejsce trudno dostępne a szwy pozaklejane, więc napisałem do Crosso z pytaniem o koszt naprawy. Odpowiedziano mi, że jeśli sakwy są na gwarancji (były) to zrobią to nieodpłatnie i odeślą na swój koszt. Sakwę wysłałem w ubiegły piątek. Dziś odebrałem od kuriera paczkę. (po tygodniu - przyp. aut.) Pasek wszyty. Gratisowo uzupełnili brakujący uchwyt do paska i dali smycz. Mnie to kosztowało 13zł za przesyłkę. Brawo dla Crosso, za podejście do klienta!Albert Stonoga"
I rzeczywiście zbyt delikatny materiał, który po dwóch tygodniach wygląda, jakbyśmy już pół Europy zjechali. Właściwie jednym mniej rozsądnym oparciem roweru lub przytarciem Extrawheelem 'załatwimy' sakwę.
owszem, od ekspandora. Taki sam dyndający obok "plastikowych" sakw krzywdy im nie robił.
musiał być źle ustawiony... równie dobrze mogłeś nóż przyczepić do bagażnika i mieć pretensje że się dziura w sakwie zrobiła... o sakwy trzeba DBAĆ.