czy próbował ktoś z Was montować duże sakwy Crosso z przodu? pasują one do lowridera Crosso? rozważam zakup dodatkowej pary sakw tuż po wakacjach i nie wiem.. czy duże, czy małe
moje pytanie zatem do Was - jak w najgorszym razie samemu to naprawić? oddać to szewca czy innego rymarza a może macie jakiś patent na zszycie/sklejenie?
A ja bym się nie pienił - bez jaj, zachowujmy się jak dorośli!Kup ten zestaw naprawczy za parę zł, podklei i będzie działało - po co to kombinować....
Życzę Ci powodzenia w tej korespondencji z Crosso, ale skoro już poruszyłeś temat uszkodzenia sakwy jednego z najpopularniejszych producentów na forum, to może pokaż w końcu te zdjęcia?
Tu nie chodziło o sam fakt gwarancji czy nie gwarancji tylko o podejście, żeby wyciągać jakieś przepisy coby dowalić producentowi. Prawda jest taka, że żeby ocenić co było przyczyną trzeba to zobaczyć na żywo - od razu będzie widać czy to przetarte jest czy rozcięte i co było tego przyczyną. Zareklamuj porządnie:Spakuj sakwy do paczki, włóż tam pismo z opisem usterki oraz okolicznościami w jakiś ona wystąpiła i wyślij do nich. Przerzucanie się mailami do niczego nie prowadzi.