Zdziwnie dlatego, że wyglądają ..mało:P Ale może to dlatego, że czarny optycznie wyszczupla:DNie wiem, może dało by się je dopieścić, ale skoro w promocji mogą być za 170 to chyba wolę nówki, które wytrzymają następne 4 lata:P
Cytat: slavy w 6 Sty 2014, 18:53Jeździłem z takimi kilkadziesiąt kkm źle nie było.....i naklejki wszelkie się trzymałyJa potrzebuję na kilkanaście razy więcej km
Jeździłem z takimi kilkadziesiąt kkm źle nie było.....i naklejki wszelkie się trzymały
Jak się używa to się psuje. W nowych naciągach podoba mi się ta gruba guma ale zobaczę jak będzie z trwałością
/.../ Niestety guma pękła! /.../
/.../ taka wtopa, ale nie załamałem się, skleiłem klejem typu superglu, złapałem całość na plastikową "opaskę" /.../
Cytat: brodacz w 23 Sty 2014, 16:35/.../ Niestety guma pękła! /.../ Pękają - było spytać.Cytat: brodacz w 23 Sty 2014, 16:35/.../ taka wtopa, ale nie załamałem się, skleiłem klejem typu superglu, złapałem całość na plastikową "opaskę" /.../Ja-cie-nie-sune - aż mnie zamurowało
W dzieciństwie oglądałem Teraz to procentuje
To może ja podzielę się swoją opinią na temat Crosso. Sakwy kupiłem w 2011 roku - model dry. Jednej z nich praktycznie nie zdejmuję - mam ją na dojazdy do pracy, na krótkie wypady za miasto itd. Od tego czasu przejechałem jakieś 12 tysięcy kilometrów z jednym kompletem. Nic mi nie pękło czy przeciekło. Jedynym minusem, który pojawił się po tym czasie jest odginający się róg sakwy, trzeba uważać żeby nie szorował o koło.