Do mnie przyszły wczoraj sakwy Dry rear i bagażnik przedni.
Cytat: "Juliusz"Do mnie przyszły wczoraj sakwy Dry rear i bagażnik przedni. To Low-ridery są już dostępne w crosso?
Tak, są dostępne. Następnym razem najpierw sprawdź na stronce, dopiero potem pisz na forum :mrgreen:
och to wasze crosso :-)w UK, ortlieb roller classic kosztuje >70 funtow, w tym momencie to jest ... hihihih 350 zlotych :-)pozdr
Zamówiłem sakwy i bagażnik przedwczoraj, a już dzisiaj są!
Właśnie dziś przyszły Ortlieby
Właśnie dziś przyszły Ortlieby! Wyglądają bajecznie! Wszystko przemyślane w każdym detaliku. Mam nadzieje, że i w użytkowaniu okażą się tak rewelacyjne jak przy pierwszym wrażeniu )
Jarku nie wiem z jakiej stali zrobione są uchwyty od dynama, ale może nie być ona przystowana do takich obciążeń
CytujWłaśnie dziś przyszły Ortlieby Brzmi jak fragment powieści science-fiction ;-). CytujChyba raczej fantasy. "Przyszły Orlieby i zrównały osadę z ziemią, zgwałciły starców, porżnęły dzieci i zamordowały kobiety" [ Dodano: Sro Kwi 16, 2008 3:01 pm ]Cytat: "Michał Wolff"Ale kieszeni jednak nie mają! Jak to nie?! W każdej, również w tych przednich, jest kieszeń wewnętrzna, w tym jej część zapinana na zamek! Nie wiem, czy to wystarczy, bo wyglądają one na kieszenie bardziej "dokumentowe" niż "sprzętowe", ale przyznam, że byłem miło zaskoczony, że w ogóle jakieś kieszenie są. Pożywiom, posmotrim - w razie czego zawsze się zdąży dokupić. A jakie Ty dokupiłeś, Michał?Cytat: "pasy"Ile czekales na dostawe? tez tam wczoraj zamowilem Ortlieby ...Kupiłem 10 kwietnia po południu, wysłali 11 kwietnia o 14, przyjechały 15 kwietnia w południe. A po drodze był weekend. Znaczy: ekspres!
Chyba raczej fantasy. "Przyszły Orlieby i zrównały osadę z ziemią, zgwałciły starców, porżnęły dzieci i zamordowały kobiety" [ Dodano: Sro Kwi 16, 2008 3:01 pm ]Cytat: "Michał Wolff"Ale kieszeni jednak nie mają! Jak to nie?! W każdej, również w tych przednich, jest kieszeń wewnętrzna, w tym jej część zapinana na zamek! Nie wiem, czy to wystarczy, bo wyglądają one na kieszenie bardziej "dokumentowe" niż "sprzętowe", ale przyznam, że byłem miło zaskoczony, że w ogóle jakieś kieszenie są. Pożywiom, posmotrim - w razie czego zawsze się zdąży dokupić. A jakie Ty dokupiłeś, Michał?Cytat: "pasy"Ile czekales na dostawe? tez tam wczoraj zamowilem Ortlieby ...Kupiłem 10 kwietnia po południu, wysłali 11 kwietnia o 14, przyjechały 15 kwietnia w południe. A po drodze był weekend. Znaczy: ekspres!
Ale kieszeni jednak nie mają!
Ile czekales na dostawe? tez tam wczoraj zamowilem Ortlieby ...