Autor Wątek: Witam :) !!  (Przeczytany 650 razy)

Offline Mężczyzna maciej

• Miasto: Zabrze
  • Na forum od: 24.08.2012
Witam :) !!
« 26 Sie 2012, 20:18 »
Cześć,
Jestem Maciej, mam 22 lata, studiuję, pochodzę z Zabrza. Jak każdy na tym forum uwielbiam podróże rowerowe. Kiedyś podróżowałem głównie na motocyklu, ale jednak tempo rowerowe jest dużo przyjemniejsze - więcej człowiek zdoła zaobserwować. Rowerowych wypraw zbyt wielu nie odbyłem - jeden dłuższy wyjazd do Albanii. Aktualnie przygotowuję się do rocznej wyprawy do Azji, a może dalej... i liczę, że Wasza wiedza mi to mocno ułatwi. Chciałem jeszcze dodać, że jestem bardzo szczęśliwy, że znalazłem to forum, bo ze świecą szukać forum internetowego, gdzie rozmowy są przeprowadzane kulturalnie, na wysokim poziomie ( a o to ciężko ). Ponadto cały czas śledziłem strony internetowe, blogi kilku użytkowników tego forum, więc tym bardziej czuję się zaszczycony dołączywszy to Was.
Pozdrawiam,

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
Odp: Witam :) !!
« 26 Sie 2012, 20:32 »
Witaj Macieju!
Mam nadzieję, że utrzymamy poziom i nie rozczarujemy Cię.

Offline Mężczyzna nomorota

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 14.08.2012
« 26 Sie 2012, 23:23 »
Trzymam kciuki za Azję! Kiedy jedziesz?

Offline Mężczyzna maciej

« 26 Sie 2012, 23:45 »
Wszystko zależy od tego jak się poszczęści na studiach... tzn. istnieje duża szansa, że po wrześniowych egzaminach okażę się, że muszę wziąć dziekankę i będę miał 10 miesięcy wolnego... :) teraz tylko się zastanawiam czy taki okres czasu wystarczy mi na takie przedsięwzięcie. Ale jeżeli "nieszczęśliwie" zaliczę wszystko, to wyjazd dopiero za rok. Założenie jest takie, żeby wyruszyć z domu na kołach i powrót dopiero z Azji drogą lotniczą, ale nie upieram się, że muszę dojechać aż do Tajlandii, a w 10 miesięcy to na pewno nie jest możliwe, tym bardziej, że chciałbym również wziąć plecak i ruszyć gdzieś tam w góry...  Choć chciałbym zobaczyć jak najwięcej, nie chodzi mi o to żeby dojechać , ale o to, żeby jechać :)

Offline Kobieta dewunska

• Miasto: Kołobrzeg | Wrocław
  • Na forum od: 11.04.2011
« 27 Sie 2012, 12:23 »
Cześć, witamy:) ambitne plany! powodzenia:)
Tourists don\'t know where they were yesterday, travellers don\'t know where they will be tomorrow.

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
« 31 Sie 2012, 08:35 »
Cześć

Chciałem jeszcze dodać, że jestem bardzo szczęśliwy, że znalazłem to forum, bo ze świecą szukać forum internetowego, gdzie rozmowy są przeprowadzane kulturalnie, na wysokim poziomie ( a o to ciężko ).

Sam jestem zdziwiony ta sytuacją. ;)

Offline Mężczyzna maciej

« 31 Sie 2012, 22:13 »
Cześć

Chciałem jeszcze dodać, że jestem bardzo szczęśliwy, że znalazłem to forum, bo ze świecą szukać forum internetowego, gdzie rozmowy są przeprowadzane kulturalnie, na wysokim poziomie ( a o to ciężko ).

Sam jestem zdziwiony ta sytuacją. ;)
Zdziwiony tym, że jest kulturalnie, czy tym, że tak to oceniam :D ?
Po tym jak to napisałem widziałem temat pt. "bitwa o Brooksa" - bardzo mi się spodobał :D

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
« 3 Wrz 2012, 12:16 »
witaj na forum!
jest fajnie tutaj, ciągle jakieś bitwy.. ;D

Offline Mężczyzna remi

• Miasto:
  • Na forum od: 08.12.2011
« 6 Wrz 2012, 00:35 »
Witam Hindenburgczyka ;-)
Największym rowerzystą jest ten, któremu rowerowanie sprawia największą przyjemność!

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum