Autor Wątek: Zrób to sam- sakwy sakiewki na rower i nie tylko...  (Przeczytany 28017 razy)

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
Cytat: rafalb
Może przykre może wesołe.
Z dniem dzisiejszym przestaję przyjmować zamówienia w szwalni. Doszło do tego, że opóźnienia sięgają pół roku, nie wyrabiam się i nie mam czasu by samem wsiąść na rower czy pobiegać. Nogi słabe i na skroniach pojedyncze siwe włosy. Chcę nadrobić wszelkie zaległości. Zmienić nieco profil działalności i wtedy wracam. Przerwa do końca maja...przynajmniej. Przez ten czas oczywiście zapraszam do kontaktu, zapraszam na bloga gdzie pojawi się na pewno więcej materiału. A produkty po powrocie będą na pewno lepsze, będzie czas by je dopracować. Przepraszam i mam nadzieję, że małe grono zgromadzone wokół szwalni wciąż będzie aktywne. A teraz wsiadam na rower, jak na zdjęciu widać i czas trochę pojeździć! A najbliższy weekend mija pod znakiem Maratonu Orlen w Warszawie.

Offline Mężczyzna Księgowy

• .::Kolarska Patologia::.
  • Miasto: Warszawa/Jabłonna
  • Na forum od: 30.12.2010
Hej może mi ktoś podpowiedzieć jak w dobry sposób przymocować śpiwór do kierownicy? Te śpiwory co wy macie to dodatkowo w sakwę jaką Rafała wkładacie, czy tylko trokami łapiecie? Będę wdzięczny za podpowiedzi. Śpiwór nie jest do końca malutki i zajmie mi całą sakwę z tyłu a chciałbym mieć sakwę tylko na ubrania...
« Ostatnia zmiana: 10 Sie 2016, 10:09 Księgowy »
Jadę tam gdzie znika horyzont.
MP 2014 - 500km 25h28`|MP 2015 - 300km 20h30`|MP 2017 - 300km 21h01`|MP 2018 (DNF)- 519km 27h30``|BBT 550km (DNF) | POM500 46h33`|PGR 550km - 80h04`

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum