Jako iż jestem z kujaw, najpierw chciałbym pojeździć po rodzimych terenach , po głowie krąży mi objechanie zalewu koronowskiego i wykonanie tego w dwóch dniach na spokojnie, jako iż wiekszość trasy chciałbym przejechać wzdłuż linii brzegu , żeby zawsze można było sie zatrzymać na orzeźwiającą kąpiel. Mam nadzieje że jest na forum ktoś z tych okolic i pokonywał po dobną trasę lub chociaż jej fragmenty żeby mi co nieco podpowiedzieć o tym czy wszedzie jest prze jezdnie , chciałbym się kierować tylko lasem , oraz jakimiś polnymi drogami między wsiami , nie wiem jak zaplanować trasę zeby wyszło ponad 200km . Do głowy mi przychodzą wsie przejazdu takie jak , Bożenkowo, samociązek, kręgiel , wielonek , sokole kuźnica, krukówko , nie wiem czy cos jest jeszcze w miare blisko zalewu żeby można było tamtędy przejechać aby utowrzyć trasę przejazdu ponad 200km , mimo że dość chaotycznie napisałem , mam nadzieje że ktos mi podpowie jak przeprowadzic trase przejazdu żeby objechac cały badz wiekszość zalewu pokonując ponad 200km