Autor Wątek: trasa dookoła zalewu koronowskiego  (Przeczytany 550 razy)

Offline Mężczyzna nescafe

• Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 31.08.2012
trasa dookoła zalewu koronowskiego
« 31 Sie 2012, 14:45 »
Jako iż jestem z kujaw, najpierw chciałbym pojeździć po rodzimych terenach , po głowie krąży mi objechanie zalewu koronowskiego i wykonanie tego w dwóch dniach na spokojnie, jako iż wiekszość trasy chciałbym przejechać wzdłuż linii brzegu , żeby zawsze można było sie zatrzymać na orzeźwiającą kąpiel.  Mam nadzieje że jest na forum ktoś z tych okolic i pokonywał po dobną trasę lub chociaż jej fragmenty żeby mi co nieco podpowiedzieć o tym czy wszedzie jest prze jezdnie , chciałbym się kierować tylko lasem , oraz jakimiś polnymi drogami między wsiami , nie wiem jak zaplanować trasę zeby wyszło ponad 200km . Do głowy mi przychodzą wsie przejazdu takie jak , Bożenkowo, samociązek, kręgiel , wielonek , sokole kuźnica, krukówko , nie wiem czy cos jest jeszcze w miare blisko zalewu żeby można było tamtędy przejechać aby utowrzyć trasę przejazdu ponad 200km , mimo że dość chaotycznie napisałem , mam nadzieje że ktos mi podpowie jak przeprowadzic trase przejazdu żeby objechac cały badz wiekszość zalewu pokonując ponad 200km

« Ostatnia zmiana: 31 Sie 2012, 22:29 dudi »

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Na forum od: 12.02.2011
całości to ja nie wiem, ale sympatyczny asfalt biegnie po zachodniej stronie- od Koronowa w kierunku promu w Sokole Kuźnicy i jeszcze kawałek dalej. potem jest już jazda w terenie a trasa chyba odbija lekko na zachód w kierunku Mąkowiarska. Dalej nie wiem;-)

No i postaraj się kolejne posty pisać w sposób bardziej przejrzysty - jakieś akapity, krótsze zdania, etc. ;-)
« Ostatnia zmiana: 1 Wrz 2012, 12:30 Borafu »
Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

Offline Mężczyzna cinek

• SP2SJ
  • Na forum od: 12.03.2008
Ja się trochę kręciłem w tych rejonach, zalew da się objechać ale góralem. Do jazdy z sakwami grube opony byłyby bardzo pomocne.  Na temat trasy to się nie ma co rozpisywać, rzut oka na mapę i wiadomo jak jechać. Wkoło zalewu, to wkoło i tyle.
ps. Przychylam się do prośby Olka o staranniejsze pisanie, bo ciężko się to czyta.

« Ostatnia zmiana: 1 Wrz 2012, 12:30 Borafu »
Cytat: miki150
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum