Cytat: Petri w 5 Paź 2012, 00:38Tak czy inaczej- dla mnie EOT. Klocic sie nie zamierzam. Argumentow coraz mniej / przynajmniej tych rzeczowych / , a zalosny kometarz Borafu tez niczemu nie sluzy. Zrobilo sie nieprzyjemnie , i juz. Niepotrzebnie.Zrobiło się, bo sposób w jaki prowadzisz dyskusję jest bardzo lekceważący, a w tej chwili po prostu niegrzeczny.Jak widzisz nie jestem jedyny, któremu się tu coś nie spodobało, ale tylko Ty byłeś łaskaw wyjechać z tekstem:Cytat: PetriPotrafisz to podeprzec faktami ? Bo jeśli nie to oznacza zes cham i prostak ! Proponuję więc, żebyś skorzystał z dobrej rady Mariusza:Cytat: MariuszProszę,nie staraj się nikogo z nas obrażać, może warto wpierw wczuć się trochę w klimat forum.
Tak czy inaczej- dla mnie EOT. Klocic sie nie zamierzam. Argumentow coraz mniej / przynajmniej tych rzeczowych / , a zalosny kometarz Borafu tez niczemu nie sluzy. Zrobilo sie nieprzyjemnie , i juz. Niepotrzebnie.
Potrafisz to podeprzec faktami ? Bo jeśli nie to oznacza zes cham i prostak !
Proszę,nie staraj się nikogo z nas obrażać, może warto wpierw wczuć się trochę w klimat forum.
@ Wilk : uzupelnij wiedze, albo zaktualizuj www, bo takie brednie jakie tam wypisujesz nie przystoja osobie z tak duzym doswiadczeniem podrozniczym.
Jesli mam sie "wczuc w atmosfere forum" - tzn zgadzac sie ze wszystkimi i na kazdy temat, nie podejmowac dyskusji / nie miec zadnych watpliwosci , i wyrazac niesutannie gleboki podziw dla "liderow" forum ( a zwlaszcza ich niekwestionowanej wiedzy na kazdy niemal temat ) - to ja pieprze i to forum i ta atmosfere.
@ Borafu :Czy to ja wyjechalem z komentarzem pelnym niezrozumienia dla czytanego tekstu, czy ty ?
@ Skolioza ( na merytoryczny post ZAWSZE warto odpowiedziec ) : nie zgadzam sie : jest roznica miedzy zblizeniem klocka pokretlem, a podciagnieciem lini ( czy na klamce, czy barylka ) - zmieniasz dlugosc skoku klamki - posrednio modulacje - stad pokretla w bb7 i wyrazne zalecenie niepodciagania linki .
chociaż korzystanie z niego w czasie jazdy może być nierealne.