A jak średnia wtedy pięknie spada
Mnie czeka wnoszenie roweru na 5 piętro przez jeden miesiąc, bo mi windę wymieniają. Przegonię Was wszystkich z przewyższeniami na rowerze
Jeśli miałbym zaproponować podjazd to proponuję podjazd do schroniska Rogacz niedaleko Bielska-Białej w Wilkowicach. Nie wjeżdżałem tam rowerkiem lecz autem (trzeba olać zakaz i jechać dalej). Jaki to kąt nachylenia to nie wiem ale mój Cienias 700 w 2 osoby na 1 biegu dał za wygraną Zimą kolega Oplem Fronterą miał spory dylemat czy nie zakładać łańcuchów przy... zjeździe...A może ktoś już jechał i podzieli się wrażeniami?
Cytat: "michal_gurak"Jeśli miałbym zaproponować podjazd to proponuję podjazd do schroniska Rogacz niedaleko Bielska-Białej w Wilkowicach. Nie wjeżdżałem tam rowerkiem lecz autem (trzeba olać zakaz i jechać dalej). Jaki to kąt nachylenia to nie wiem ale mój Cienias 700 w 2 osoby na 1 biegu dał za wygraną Zimą kolega Oplem Fronterą miał spory dylemat czy nie zakładać łańcuchów przy... zjeździe...A może ktoś już jechał i podzieli się wrażeniami?W którym miejscu zaczyna się ten podjazd? Trzeba wjechać od Bielską ulicą Stalową? I jak tam wygląda asfalt? Stroma dosyć mocno jest też Hrobacza Łąką, ale nie mam porównania do tego podjazdu.