Z poczatku (niecale 35km) dobrze sie bieglo: 00:05:30-00:06:00 wiec tempo bylo mocne.
Cytat: rafalb w 23 Paź 2012, 23:25Z poczatku (niecale 35km) dobrze sie bieglo: 00:05:30-00:06:00 wiec tempo bylo mocne.Szacun. Jaki miałeś czas po 50km? Biegłeś z czołówką?
Z tego co patrzylem na swojego GPS-a to przeszlismy/przebielismy 67km, a poniewaz szlismy praktycznie idealnie po optymalnej to jestem niemal pewny, ze budowniczy zrypal kilometraz trasy.
o co chodzi w tym czasie?
A tutaj moja relacja z wyjazdu i zdjęcia (te w większej części z przyjemnego dojazdu na wyścig).W skrócie - bardzo przyzwoicie jechało się 3/4 trasy, aż do punktu numer 10, ale tam tam przepadłem z kretesem, cały wysiłek włożony w pokonanie tego morderczego wyścigu poszedł jak krew w piach (którego na samej końcówce też nie brakowało) http://wilk.bikestats.pl/835155,Harpagan-44.html
Po przyjeździe na metę myślałem „nigdy więcej”,
Jak to jest z tymi mapami? Aż tak ciężko o tak dobrą mapę, tak naprawdę niewielkiego obszaru na którym są rozgrywane zawody?
Nie bardzo, za dużo już imprez zrobili, by machnąć sięot tak na jedną trzecią trasy
Jakie końcowe lokaty zajęli forumowicze?