Żona Waksmunda to nie z tych, które trzeba wozić tandemem
Może Waxmund ma brata bliźniaka, który skończył za niego studia i jeździ na rowerze?
P.S czekam na kurs casanova.
No przecież podrzuciłam Wam wyżej mistrzowski filmik instruktażowy!
Cytat: Visca_El_Barca w 7 Lut 2013, 13:02P.S czekam na kurs casanova.No przecież podrzuciłam Wam wyżej mistrzowski filmik instruktażowy!
No jeżeli to ma być Twoim zdaniem ten mistrzowski kurs
A tak poza tym... skąd to w ogóle masz?
Wax raczej nie będzie zainteresowany bezpłatnym zdradzaniem swoich metod i robieniem sobie konkurencji.
Do niedawna jakby ktoś mi opisał gościa mającego 6000 postów na jakimkolwiek forum, to bym pomyślał, że spędza cały dzień na kompie, więc pewno gruby, niewychodzący z pokoju, rower znający ze wspomnień z dzieciństwa, a jak już jakimś cudem inżynier, to co najwyżej informatyki, po jakiejś wyższej szkole informatyki w wąchocku
Cytat: baran w 7 Lut 2013, 10:53No Wax, masz psychoanalizę gratis
Cytat: laxigen w 7 Lut 2013, 08:37Do niedawna jakby ktoś mi opisał gościa mającego 6000 postów na jakimkolwiek forum, to bym pomyślał, że spędza cały dzień na kompie, więc pewno gruby, niewychodzący z pokoju, rower znający ze wspomnień z dzieciństwa, a jak już jakimś cudem inżynier, to co najwyżej informatyki, po jakiejś wyższej szkole informatyki w wąchocku W Wąchocku nie ma wyższej szkoły. Za to w Starachowicach już ze 3 chyba
Cytat: Waxmund w 8 Lut 2013, 10:43Cytat: laxigen w 7 Lut 2013, 08:37Do niedawna jakby ktoś mi opisał gościa mającego 6000 postów na jakimkolwiek forum, to bym pomyślał, że spędza cały dzień na kompie, więc pewno gruby, niewychodzący z pokoju, rower znający ze wspomnień z dzieciństwa, a jak już jakimś cudem inżynier, to co najwyżej informatyki, po jakiejś wyższej szkole informatyki w wąchocku W Wąchocku nie ma wyższej szkoły. Za to w Starachowicach już ze 3 chyba Nie wiem jak mam interpretować to, że zaprzeczyłeś tylko ostatniej kwestii