Mówi ten, co się na wyprawkę nie do końca wybiera Nie bijesz właśnie rekordu długości posta?
Rozczulasz Wax. (powaga, bez sarkazmu )
Nie znam Cię, ale nawet ja się wzruszyłam . Ślicznie napisane.
P.S. Wspomniałeś o swoim czasie spędzonym online na forum - 37 godzin od 2007 roku. Z ciekawości sprawdziłam swoje statystyki i z przerażeniem wyczytałam, że choć mam o trzy lata krótszy staż na forum, to mój czas spędzony online wynosi... 52 dni i 15 godzin . Jak to jest liczone? Czy jak zostawiam włączony komputer z otwartą w przeglądarce stroną z forum to się liczy? Mam nadzieję...
P.S. W pierwszym poście też nie użyłam polskich znaków Yoshko postraszył mnie, że "następny tak napisany post zostanie skasowany"...
Mój pierwszy post też dotyczył Extrawheela.
Heh, skoro robimy takie wyznania to napiszę, że zanim zarejestrowałem się na forum kojarzyłem głównie dwóch użytkowników: [..] i Waxmunda - posty nie na temat, w najlepszym wypadku mało konstruktywne Aha. Jeszcze Cię przegonię
Ależ temu biedulkowi zależy na starym silniku, żeby taki elaborat - łzowyciskacz (trochę jakby był ciężko chory ) napisać
Cytat: sumdetectiveKtos widzial Remika w krawacie?Nie, ale za mieliśmy okazję podziwiać (podziwiać! nie widzieć) Waxmunda w garniturze Od tej pory wierzę że jest sens szukać Atlantydy, jednorożców itp.
Ktos widzial Remika w krawacie?
z Tobą siedziałem całą noc w kiblu,(...) mogło się to dla Ciebie źle skończyć ).Do Ciebie wbiłem w nocy przez okno i wskoczyłem Ci do łóżka?
Każda z wymienionych sytuacji została udokumentowana
a te staty "idle'owania" na forum nie liczą się przypadkiem od czasu wprowadzenia nowego silnika?
a te staty "idle'owania" na forum nie liczą się przypadkiem od czasu wprowadzenia nowego silnika? Nie przypominam sobie, żeby na starym była ta statystyka.
Wax ... doczytałem do końca dzięki!
Oooo jaki słodziak Miło , czyń swoje dalej
Jeżeli robi się słodko, miło i zaczynają wspominki:Swego czasu zacząłem prowadzić statystykę nocy spędzonych z forumowiczami...