Autor Wątek: Witam Wszystkich!  (Przeczytany 14428 razy)

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Odp: Witam Wszystkich!
« 17 Paź 2012, 12:18 »
myślałem,że kasujesz konto, lipa

Ech, bylem pewien ze to list pozegnalny  ;)

Może Wax próbuje nam powiedzieć, że jest chory ?  :o

chcielibyście ;) jeszcze trochę się ze mną pomęczycie...

Aha, ciebie Waxmund pomiędzy tymi 18 osobami nie ma - trzeba będzie naprawić to niedopatrzenie ;)

a jak Ty spałeś, a ja ogniska pilnowałem to się nie liczy? :P

Niezłą statystykę prowadzisz.... 'gdzie i kogo zaliczyłem' ;)

Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna Mariusz

• Jestem, jaki jestem...
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 18.02.2012
« 17 Paź 2012, 12:44 »
"Spis cudzołożnic"  :D tak mi się skojarzyło.
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

Offline miki150

• Użytkownik forum
  • Miasto: Jeteborno
  • Na forum od: 05.07.2010
« 17 Paź 2012, 15:05 »
Boje sie teraz gdzies z kims pojechac, bo nie wiadomo w jakich statystykach wyladuje  :o

Offline Mężczyzna Oskar

• Miasto: Szczecin/Świnoujście
  • Na forum od: 14.12.2011
« 17 Paź 2012, 15:13 »
W tym temacie tylko strach przed statystykami, a w innym to już można wpaść w afere dopingową, co by dotrzymać "kroku" niektórym podejrzanie szybkim forumowiczom.. :D

Offline Kobieta martwawiewiórka

• Użytkownik forum
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 17.08.2009
« 17 Paź 2012, 15:22 »
Boje sie teraz gdzies z kims pojechac, bo nie wiadomo w jakich statystykach wyladuje  :o

No dokładnie, Iwo mnie trochę wystraszył  :o

Przypomniało mi się że swoistą "statystykę" prowadził szkodnik: każdy kto spał u niego w namiocie, musiał się na nim (na namiocie) podpisać... ;D
Jakiś Ty społecznie dojrzały! Mogę sobie zsynchronizować z Tobą te dane?

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
« 17 Paź 2012, 15:43 »
Boje sie teraz gdzies z kims pojechac, bo nie wiadomo w jakich statystykach wyladuje

Jesteś już w kajecie u Remigiusza? :)

Offline Mężczyzna Zbyszek

• Miasto: Zawiercie
  • Na forum od: 17.02.2009
« 17 Paź 2012, 20:01 »
A ja myślałem, że Wax ma sesję i nie chce Mu się uczyć więc woli pisać długie posty żeby mieć wymówkę  ;) - no ale przecież jest za stary na studia. Ma aż 99 lat a ponadto kampania wrześniowa już się skończyła  ;D

Offline Mężczyzna boney

• Pomidor
  • Miasto: Ruda Śląska
  • Na forum od: 29.07.2011
« 17 Paź 2012, 21:25 »
A to fajne. Ja muszę przyznać, że rejestrując się tutaj nie znałem nikogo jedynie nick Waxmund wydawał mi się znajomy z pewnej gry zwanej Ogame.
Tak skanowaliśmy sobie planety przez kilka ładnych lat (?) i jakimś dziwnym fartem trafiliśmy się znowu tutaj. Internet jest mały.... oj tak :)

:D
Zapraszam ===>

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
« 17 Paź 2012, 21:31 »
I skończyło się tylko na skanowaniu? :lol: Może jednak Waxmund ma jakichś wrogów.
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Mężczyzna boney

• Pomidor
« 17 Paź 2012, 21:31 »
No nie wiem... może się tam czasem atakowaliśmy :D
Zapraszam ===>

• Moderator Globalny
  • Ironman
    • www.waxmund.pl
« 18 Paź 2012, 10:01 »
A ja myślałem, że Wax ma sesję i nie chce Mu się uczyć więc woli pisać długie posty żeby mieć wymówkę  ;) - no ale przecież jest za stary na studia. Ma aż 99 lat a ponadto kampania wrześniowa już się skończyła  ;D

sesję to ja mam non-stop prawie ;D agh rządzi się swoimi prawami ;) mój rekord: skończenie sesji zimowej w listopadzie ;)

A to fajne. Ja muszę przyznać, że rejestrując się tutaj nie znałem nikogo jedynie nick Waxmund wydawał mi się znajomy z pewnej gry zwanej Ogame.
Tak skanowaliśmy sobie planety przez kilka ładnych lat (?) i jakimś dziwnym fartem trafiliśmy się znowu tutaj. Internet jest mały.... oj tak :)

:D

tak było ;) Od razu Twojego nicka skojarzyłem... nawet pamiętam że w sojuszu Sio! byłeś, i wojnę swego czasu prowadziliśmy, ale żadnych większych starć sobie nie przypominam ;)

Z ogame'owych znajomości, to jeszcze 'kapitana nemo' wciągnąłem trochę w rowery ;) ale dziewuchę sobie znalazł niedawno, i rzucił rower w kąt... :P a miał jechać do Radlina na maraton... ;)
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna boney

• Pomidor
« 18 Paź 2012, 10:37 »
ahaha dziewczyny to zło :D

Ja zaczynałem sie przerzucać z ogame na rower i wystawiłęm konto na allegro... poszło za pare stów, ale niestety dostałem bana i to by było na tyle :(
Zapraszam ===>

Offline Mężczyzna krajewski

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 21.04.2011
« 18 Paź 2012, 17:46 »
na jakim uni graliście?.
booney z dziewczynami trzeba umieć się obchodzić, to wtedy nie będą wcale takie złe ;)

• Moderator Globalny
  • Ironman
    • www.waxmund.pl
« 18 Paź 2012, 17:48 »
jak Boney skanuje dziewczyny, a później robi z nimi starcia tytanów i zbiera ich szczątki to się dziwisz że ma później takie podejście? :P

Ja na u37, 52 i 55 z tego co pamiętam. Na 55 najdłużej, po ~2 latach byłem chyba w top20 :p

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna krajewski

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 21.04.2011
« 18 Paź 2012, 18:49 »
jak Boney skanuje dziewczyny, a później robi z nimi starcia tytanów i zbiera ich szczątki to się dziwisz że ma później takie podejście? :P

Ja na u37, 52 i 55 z tego co pamiętam. Na 55 najdłużej, po ~2 latach byłem chyba w top20 :p
życie farmiarza, gdyby stawiał na wydobycie...to wtedy może miał by inne podejście;D
ja uni46, uni49, na tym ostatnim byłem w top100.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum