Autor Wątek: Mazury 2013  (Przeczytany 2799 razy)

Offline Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
  • Miasto: Augsburg
  • Na forum od: 16.03.2009
Odp: Mazury 2013
« 25 Lut 2013, 15:07 »
Przez miesiąc to tam się chyba zanudzicie, chyba, że planujecie siedzieć pół dnia nad wodą, albo przedzierać się przez największe krzaki...
Wracam do jeżdżenia.

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.02.2011
« 25 Lut 2013, 15:24 »
taki kompletny off topic: wielki uśmiech pojawił mi się na twarzy [pozdrowienia dla podjazdy] gdy skonfrontowałem tytuł wątku z nickiem jego autora :D
Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

Offline Mężczyzna Blue_b4nana

• Miasto: Wawa
  • Na forum od: 25.02.2013
« 25 Lut 2013, 19:38 »
Na pewno nad wodą trochę posiedzimy, bo myślimy nad zabraniem wędek. Sam jeszcze do końca nie wiem jak to będzie wyglądać. Przez tydzień pojeździmy i pewnie, któremuś zaczną wysiadać kolana albo po prostu kondycja, to będzie nasza pierwsza wyprawa, do tej pory jeździliśmy z Wawy na wycieczki 100 kilometrowe, np do Pułtuska, czy przez Dębe do Modlina, to wtedy się rozbijemy nad jakimś w miarę dzikim jeziorem.

Jak znacie jakieś akweny mało znane(nie tylko najmniejsze) ze spokojną okolicą, z czystą wodą i otoczone lasem, (najlepiej rybne ;)), to będę wdzięczny za pomysły, pozdrawiam,

Banan

Offline Mężczyzna wikrap1

• Miasto: łódź
  • Na forum od: 03.02.2013
    • Wyprawy młodej pary
« 27 Lut 2013, 22:39 »
Jezioro o którym wspomniałem w pierwszym moim poście w tym temacie spełnia te warunki. Czyściutkie jak kranówka i rybki muskały po nogach. Nie pytaj jakie, nie mam zielonego pojęcia ani pojecia w żadnym innym kolorze na ten temat ;)

Niestety jest przy drodze i jest tam pas działek, ale od drugiej strony było dojście od małego lasu i drugi brzeg chyba nie był zaludniony, ale tu głowy nie daję..

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum