Autor Wątek: Cust tec  (Przeczytany 1493 razy)

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
Odp: Cust tec
« 23 Paź 2012, 17:43 »
powinno być poziomo, co nie oznacza że tak akurat będzie mu wygodnie ;) sam mam pochylone bardzo podobnie jak na focie, i maksymalnie przesunięte do przodu. prętów nigdy nie zgiąłem pomimo że jestem od Ciebie Worku cięższy :P
Kiedyś miałem pochylone i okazało się, że ustawiłem zbyt wysoko. Po prostu łudzisz się, że masz ładne i długie nogi :P

Widocznie nie zaliczyłeś skoku z lądowaniem na siodełku 8) Wcześniej dawało radę...

Heh, coś się czepiam Twoich postów ostatnio ;)
Nie licz, że o tym zapomnę :icon_twisted:

Dzięki za radę :p jeśli chodzi o siodełko to niestety go zbyt nie dokręciłem zbyt mocno i podczas pedałowania obluzowało się ,dlatego tak wyszło na zdjęciu, ale nie zmienia to faktu że siodło jest jak kamień i trzeba go wymienić.Może coś polecicie ?
Wygląda całkiem fajnie, powinno być wygodne. Wypróbuj różne ustawienia, lekki (ale nic więcej) pochył jest wskazany żeby nie ugniatało...
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
« 23 Paź 2012, 18:08 »
a może trzeba się do niego trochę przyzwyczaić? ;) to, że siodło jest twarde wcale nie jest równoznaczne z tym że jest niewygodne...
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna filip0905

• Miasto: Radomsko
  • Na forum od: 27.01.2011
« 23 Paź 2012, 18:26 »
Chodziło mi o to że jest niewygodne być może przez twardość :)
''Tyl­ko mar­twi uj­rze­li ko­niec wojny.'' Platon
''Wojna nie zjada trupów, połyka tylko żywych żołnierzy.'' Curzio Malaparte

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
« 23 Paź 2012, 18:45 »
a mi chodziło o to, że jest niewygodne być może przez kształt ;) (szosowe siodełka są b. twarde i odpowiednio dobrane, wygodne)

ale to tak w teorii. sam wiesz na pewno lepiej czy nie odpowiada Ci kształt, czy twardość ;)
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna filip0905

• Miasto: Radomsko
  • Na forum od: 27.01.2011
« 23 Paź 2012, 18:51 »
Może mam zbyt kościstą pupe :D
''Tyl­ko mar­twi uj­rze­li ko­niec wojny.'' Platon
''Wojna nie zjada trupów, połyka tylko żywych żołnierzy.'' Curzio Malaparte

Offline Mężczyzna Mariusz

• Jestem, jaki jestem...
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 18.02.2012
« 23 Paź 2012, 19:00 »
Musisz trochę pojeździć,jest duża szansa,że przyzwyczaisz się do siodełka.
Twarde to wcale nie oznacza niewygodne :)
W dobie internetu każdy kreuje swój wizerunek, tak jak chciałby, by widzieli go inni...
Każdy jest tu seksbombą, póki ma top fejs i konto, plastikowe lale nadymane jak ponton,
Ukryci za nickiem, poznają się jednym klikiem, bajerują się zamiast słowem plikiem...  
A trików jest bez liku, tą albo tą, która lepszy robi dzióbek na fejsiku...Ulepieni jak z plastiku, takich ludzi jest bez liku, żyj naprawdę, nie w wirtualnym cyrku...     Mesajah

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum