Autor Wątek: [film] z Mongolii do Kalkuty  (Przeczytany 13198 razy)

Offline Kobieta Natalia

• Miasto: Amsterdam
  • Na forum od: 27.01.2008
    • http://www.na-azymut.pl
[film] z Mongolii do Kalkuty
« 3 Maj 2009, 01:15 »
Macie rację. Fajnie byłoby wesprzeć rowerzystów, tym bardziej jeśli włożyli tyle wysiłku w nakręcenie świetnego filmu, a to nie lada sztuka. Ja bardzo cenie ich film i kiedyś na pewno go kupię, ech jednak nie ma to jak ładna oryginalna okładeczka, ja jednak jestem wyczulona na takie elementy... Na razie, niestety cena DVD jest trochę duża jak na moją studencką kieszeń, która jeszcze zbiera pieniążki na kolejny rowerowy wyjazd, ale przecież kiedyś może się uda :) Ciekawa jestem też ich ksiażki, do kupienia również u nich na stronie.... Ktoś z Was miał okazję ja choć trochę przestudiować? Warto? Hmmm bo jeśli klimatem choć trochę przypomina to co przedstawili w filmie to nie mam więcej pytań.
<<Fais de ta vie un rêve et de ce rêve une réalité>> Antoine de Saint-Exupéry

Offline Mężczyzna atlochowski

• Andrzej
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 22.04.2009
« 3 Maj 2009, 09:12 »
tutaj jest do nabycia taniej niż na ich stronie http://www.backpackinglight.com/cgi-bin/backpackinglight/asiemut_dvd.html

Offline Dynuel

• Miasto: Zgierz, York UK
  • Na forum od: 21.12.2008
« 8 Maj 2009, 14:28 »
wiecie tak w ogole zamiast przegrywać i wysyłać, to można by go na torrenta wrzucić, i przy okazji pare innych osob by na pewno skozystało....

choć to pewnie za duze przegięcie i oszukiwanie naszych braci rowerzystów by było ;>

doooooszedł!!! jaaaaa, na razie tylko troszeczko obejzałem dla smaczku.... ale zapowiada sie niesamowicie, jak obejze, napisze cos wiecej ;DDDD

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
« 10 Maj 2009, 09:47 »
coś długo Ci schodzi z tym oglądaniem  :mrgreen:
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum