Cytat: aanndrzej w 18 Sty 2014, 18:56Możesz mieć racje, ale nawet gdyby Monster wytrzymał tydzień to jest ekstra! Tydzień to mi trzymała bateria pamiętam w nokii z java, a tutaj mamy dwie karty sim, androida, pełno rzeczy zżerających baterię - jest to po prostu bardzo dobry/świetny wynik.Tylko jakbyś przeczytał ten wątek to byś wiedział, że ten telefon normalnie używany zżera baterię dużo szybciej, przede wszystkim ekran. A po co komu zaawansowany telefon jak mamy z niego nie korzystać? Osiągów pod względem czasu pracy nie ma jakiś niesamowitych, po prostu ma dużą baterię, to samo uzyskasz z telefonem o podobnych właściwościach z 1-2 zapasowymi bateriami, może ciutkę mniej wygodne to będzie, wagowo wyjdzie podobnie
Możesz mieć racje, ale nawet gdyby Monster wytrzymał tydzień to jest ekstra! Tydzień to mi trzymała bateria pamiętam w nokii z java, a tutaj mamy dwie karty sim, androida, pełno rzeczy zżerających baterię - jest to po prostu bardzo dobry/świetny wynik.
woziłem już nieraz telefon w kieszonce kurtki rowerowej, także i cały dzień i lekkie zawilgocenie nie miało na niego żadnego wpływu.