Jak coś wymyślicie, to dajcie znać
Że do Serbi nikt nie jeździ?Ja tam spotkałem więcej sakwiarzy niż w sąsiednich, Węgrzech czy Bułgarii
Gratuluje wyprawy :)Najważniejsze ,ze była moc do picia i jeżdżeniaPOzdrawiam
fajna ta Serbia!
Świetna wyprawa. Byliście w pierwszej połowie lipca? Bo upały ciągnęły się dalej podczas mojej wyprawy. W Suboticy gdzieś pod koniec sierpnia dni bez opadów zapisywano trzema cyframi a kiedy wróciłem, serbskie radio deszcz przepowiedziało na połowę września...
Udana wyprawa i bardzo ciekawa galeria. Fajnie, że podpisaliście wszystkie zdjęcia. Gratulacje
Coś tam dopisałem w jednym zdjęciu w galerii, ale nie o tym...
Nie prawda, że Serbki są nieciekawe...Przeciwnie: Jeżeli na 10 Niemek, 11 jest brzydkich; na 10 Angielek, 12 jest takich sobie to na 10 Serbek wszystkie są ładne a na dodatek wysokie!
gratulaje! bardzo fajna wyprawa. Miło się czytało i oglądało. Podobało mi się, że tak dużo kontaktowaliście się z miejscową ludnością. No to siup...
no tak a Wy serbski znacie dzięki Serbkom
No to siup bo ..... "Lijepa Srbija!"
Wasza trasa pokrywa się w większości z wyprawą Moich Marzeń.
Możesz coś napisać o noclegu w okolicy Beogradu?
Cytat: Kaczan w 25 Lis 2012, 14:50No to siup bo ..... "Lijepa Srbija!"z takim wyrażeniem byłabym ostrozna, lepiej juz "lepa Srbija". "Lijepa" to bardziej Chorwat by powiedział.
... Chciałem jeszcze trochę bardziej na południe uderzyć + doliną rzeki Ibar przejechać, ale niestety nie na wszystko pozwolił czas i temperatura...
Dolina rzeki Ibar absolutna rewelacja a do tego tuż obok znajduje się Kapaonik Park - dla mnie najpiękniejsze miejsce w Serbii