Autor Wątek: III Kryterium w wigilię Dnia Niepodległości  (Przeczytany 2302 razy)

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Nudy na forum, to pochwalę się i takim czymś :P Kryterium, czyli wyścig po krótkiej pętli, w naszym przypadku - 20 krotna podróż wokół centrum handlowego ;)

http://waxmund.bikestats.pl/842039,III-Kryterium-w-wigilie-Dnia-Niepodleglosci.html

Było kilku rowerowych szaleńców, naprawdę aż ciężko było ich wyprzedzić, a nawet dwukrotnie się to nie udało ;)

« Ostatnia zmiana: 11 Lis 2012, 22:58 Waxmund »
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

• Moderator Globalny
  • Ironman
    • www.waxmund.pl

to światło z lewej to Walle :P

2. z prawej

windstopper

« Ostatnia zmiana: 17 Lis 2012, 13:26 Waxmund »
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
na składaku ktoś jechał? nie może być...

• Moderator Globalny
  • Ironman
    • www.waxmund.pl
e, nie ;) to tylko towarzystwo ;) był wymagany baranek i brak lemondki...

www.waxmund.pl

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
aha, no to rozumiem, kobiecy doping dla chłopaków bardzo potrzebny. Fajnie, że jesteście w stanie spotkać się w ileś osób na takie dobre pomysły. Na ogół ludziom się nie chce. I jeszcze do tego widownia....  :D

pozdrawiam

• Moderator Globalny
  • Ironman
    • www.waxmund.pl
« Ostatnia zmiana: 18 Lis 2012, 14:34 Waxmund »

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna Księgowy

• .::Kolarska Patologia::.
  • Miasto: Warszawa/Jabłonna
  • Na forum od: 30.12.2010
Ludzie na szosówkach i w dodatku z fają w gębie - co za"cool" style. Jak jacyś kurierzy... skąd ta kretyńska moda - chodzi mi o faje.
« Ostatnia zmiana: 18 Lis 2012, 08:25 Księgowy »
Jadę tam gdzie znika horyzont.
MP 2014 - 500km 25h28`|MP 2015 - 300km 20h30`|MP 2017 - 300km 21h01`|MP 2018 (DNF)- 519km 27h30``|BBT 550km (DNF) | POM500 46h33`|PGR 550km - 80h04`

Offline Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
  • Miasto: Augsburg
  • Na forum od: 16.03.2009
Daj ludziom żyć, chcą palić, niech palą, nie chcą to nie palą ;)
Zdjęcia fajne, czyżby niektórzy startowali z byczymi rogami, a nie barankami?
Wracam do jeżdżenia.

• Moderator Globalny
  • Ironman
    • www.waxmund.pl
raczej wszyscy z barankami byli. na fotach są też osoby dopingujące, a przecież nie przyjechali na start samochodami... ;)

Ludzie na szosówkach i w dodatku z fają w gębie - co za"cool" style. Jak jacyś kurierzy... skąd ta kretyńska moda - chodzi mi o faje.

?
ale o co chodzi? nie mogą sobie zapalić? co Ci do tego?  :D zresztą, w wyścigu brało udział sporo kurierów, i przez kuriera był on organizowany. Ale co ma palenie do kurierki? :D

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
Stresują się nieboraki...:)

Offline Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
No nie wiem, kiedy jeździłem w kurierce wśród kurierów nie było chyba żadnego palącego, a przewinęło się ich chyba z 10.
Wracam do jeżdżenia.

Widać nie byleś serio kurierem...u nas na wydział wielu kurierów przyjeżdżało. Zawsze jakieś portki bojówki torba na plecach i faja w gębie.

Ja po prostu strasznie nie lubię palenia papierosów a jak widzę rowerzystę jak pali to mnie skręca. Co ja poradzę, niektórym dodaje to "fajności" cóż poradzić:P
MP 2014 - 500km 25h28`|MP 2015 - 300km 20h30`|MP 2017 - 300km 21h01`|MP 2018 (DNF)- 519km 27h30``|BBT 550km (DNF) | POM500 46h33`|PGR 550km - 80h04`

Offline Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
Widocznie, nie byłem, wiesz lepiej.
Dla mnie EOT.
Wracam do jeżdżenia.

• Moderator Globalny
  • Ironman
    • www.waxmund.pl
Jednak trochę ma, z moich obserwacji wynika, że odsetek osób palących w tej grupie jest jednak większy niż u ogółu rowerzystów; to jednak jest taki rodzaj mini-subkultury.

z moich obserwacji takich wniosków nie mogę wyciągnąć ;)
Widać nie byleś serio kurierem...u nas na wydział wielu kurierów przyjeżdżało. Zawsze jakieś portki bojówki torba na plecach i faja w gębie.

cóż, dla Ciebie jeśli ktoś nie przebiera się w rowerowe ciuchy jadąc kilka kilometrów przez miasto (pisałeś o tym w wątku o holendrach) jest już hmmm 'leszczem' :P więc nie mamy za bardzo o czym gadać. sam po mieście NIGDY nie założyłem rowerowych ciuchów. jeżdżę w jeansach, bojówkach, z plecakiem na plecach, i gdybym do tego palił to... to co? to byłbym gorszy od 'reszty' rowerzystów?

Ja po prostu strasznie nie lubię palenia papierosów a jak widzę rowerzystę jak pali to mnie skręca. Co ja poradzę, niektórym dodaje to "fajności" cóż poradzić:P
też nie lubię palenia, ale co mi do tego, że ktoś pali? u siebie na chacie palić nie pozwalam, i nic mi do tego co ludzie robią na wolnym powietrzu. A tym bardziej nie widzę powiązania do palenia i rowerowania.... przykładem jest choćby Aard, który pali całkiem sporo, a jest w ścisłej czołówce jeśli chodzi o jazdę na naszym forum ;)

Widocznie, nie byłem, wiesz lepiej.
Dla mnie EOT.

Daniel, bo Ty jeździłeś przecież w kurierce tylko po to żeby móc się później pochwalić że byłeś kurierem. Co Ty tam wiesz... ;)

www.waxmund.pl

No cóż, takie mam poglądy wybaczcie, ale papierosy to ZŁO dla mnie i uważam że w NICZYM nie pomagają. Sa zbędnym elementem naszego życia. Aard jeszcze jak pali to odchodzi na bok i nie muszę czuć, że pali, ale większość palących wyciąga z kieszeni i dudni w towarzystwie bo czuja się cool. Na trawnikach kolo przystanków więcej petów niż papierków (nie wime co gorsze) a kumple jak wracali na wykładu z "dymka" to o wymioty mnie przyprawiali tak od nich jechało szlugami. A kurierów widziałem nawet jak na światłach jarali zanim się czerwone zmieniło... ŻAL!
Jakim cudem ktoś pali i tyle jeździ - zagadka!

Pozdrawiam niepaląco!

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum