Trzeba przyznać, że ta nazwa idealnie pasuje do aparycji tego wysublimowanego sprzętu
chce zrobić szosówkę na błysk - tj na jakieś dłuższe trasy czy maratony. Więc jeśli ją odpicuje, to w oczy się będzie tym bardziej rzucać...Do tego nie chce, żeby po mieście się styrała, i mam dość drżenia o to, że mi ją ktoś ukradnie Wcześniej miałem porządny łańcuch, i 3 ślady cięcia na nim a znudziło mi się wożenie 5kg na plecach, a w u-locki nie wierzę jakoś za bardzo...
Na co dzień i krótkie przejażdżki będę męczyć starą szosę kto wie, może kiedyś na singla ją przerobię...
Mojego u-locka nikt nie tnie Rzeczywiście mam taki brzydki rower?
Feee. Czyżbyś tak bardzo przeżywał odrzucane oświadczyny i zmieniał orientację?
Plusem holendrów może być też przydatność do jazdy na masie krytycznej Kto szosówką męczył się ponad 2 godziny na masie wie o co chodzi
Cytat: Damian90 w 16 Gru 2012, 22:00Plusem holendrów może być też przydatność do jazdy na masie krytycznej Kto szosówką męczył się ponad 2 godziny na masie wie o co chodziA o co chodzi?
Czyli po 21 stronach dyskusji dochodzimy do stwierdzenia o wyższości tytułowych rowerów w kwestii wygodnej pozycji kierującego w ruchu miejskim.Co jest ich dużą przewagą nad np szosówką w ruchu miejsko-zakupowo-rekreacyjnym. Co kolega Hejtyniety starał się przekazać.
Jazda w kasku zwiększa prawdopodobieństwo wypadku...