Autor Wątek: Jak zaskoczyć wybrankę zaręczynami?  (Przeczytany 13522 razy)

Offline Mężczyzna sebowy890

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 21.11.2012
Jak zaskoczyć wybrankę zaręczynami?
« 21 Lis 2012, 16:17 »
Witam, planuję się oświadczyć mojej ukochanej. Chcę aby tą chwilę zapamiętała do końca życia. jak myślicie jakie zaręczyny będą najlepsze, myślałem żeby oświadczyć jej się w Egipcie, bo razem jedziemy tak w grudniu, ale stwierdziłem że to nie będą pięknę zaręczyny, chcę aby poczuła się wyjątkowa ;) Jakieś pomysły?

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
&feature=player_detailpage#t=41s

liczysz że ktoś, nie znając Ciebie ani Twojej wybranki, podpowie jakiś super pomysł? Idąc tym tropem, możesz sobie jakiś wygooglać ;)

btw, ciekawy pomysł. zalogować się na forum rowerowym, żeby zapytać o to jak się zaręczyć... :p
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Kobieta magda

• Miasto: Tröjmiasto
  • Na forum od: 19.12.2011
    • Przejażdżkowe zapiski
Wax ty się ostatnio co chwilę oświadczasz, więc doradziłbyś koledze  ;D

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
Czy to jest ten filmik z zareczynami na meczu koszykowki?  ;D W pracy nie dziala mi youtube:(

A poza tym to jak przeczytalam, to padlam  :o
Moze ja nie powinnam sie wypowiadac w takich kwestiach, ale nie... no ja chyba tego nie ogarniam;)

PS. Rownie dobrze mozna by zalozyc watek "jak zerwac z facetem" :D
The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

• Moderator Globalny
  • Ironman
    • www.waxmund.pl
btw, Sebowy, a wybranka spodziewa się zaręczyn? Jeśli nie, to na pewno będzie zaskoczona ;)

ja bym na miejscu Sebowego zrobił to tak samo jak mój Tata. Pomijając całą otoczkę, klęknął z pierścionkiem w ręku i spytał czy wybranka za niego wyjdzie ;)
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
Nie wiem czy to dobry pomysł. Na razie skuteczność marna ;D
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Mężczyzna ppiotr

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 03.10.2012
Teraz to już nic nie wiadomo. A może Ona Cię zaskoczy :)

Offline Mężczyzna boney

• Pomidor
  • Miasto: Ruda Śląska
  • Na forum od: 29.07.2011
Ja bym wrzucił pierścionek do opony i czekał na złapanie gumy. Ewentualnie do sztycy i zaciekawiona dzwonieniem w ramie wybranka zaglądając tam znajdzie pierścionek... chyba, że nie zajrzy...

A tak btw. Myśle, że nie wiem co byś wymyślił i tak poczuje się wyjątkowa ;)
Zapraszam ===>

Offline Kobieta Marta

Cokolwiek by nie wymyślił, to moim zdaniem jest takie żenujące i staromodne;/ A już klękanie to totalny obciach;)
Wydaje mi się, że w obecnych czasach, to raczej wychodzi tak naturalnie, przecież i tak większość ludzi mieszka z sobą przed ślubem, a samo "pobranie się" to czysta formalność.
The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

• Moderator Globalny
  • Ironman
    • www.waxmund.pl
haha :D przez drzwi jakby Szczukę ktoś chciał przepuścić, to by go pewnie popchnęła i mu podłożyła ;)

www.waxmund.pl

• Moderator Globalny
  • Ironman
    • www.waxmund.pl
parszywy szowinista ;)

www.waxmund.pl

Offline Ma_rysia

• eko groszek
  • Miasto: Golina
  • Na forum od: 05.04.2009
haha :D przez drzwi jakby Szczukę ktoś chciał przepuścić, to by go pewnie popchnęła i mu podłożyła ;)
Na prawdę?

;)

Offline Kobieta Marta

Żenujące to są takie teksty 
Co niby jest obciachowego w klękaniu przy oświadczynach? To klasyka klasyki; od setek lat pewne sprawy się nie zmieniają - i na całe szczęście na tym świecie są miliony dziewczyn, którym się to ciągle podoba; a kwękanie na takie zwyczaje to z reguły domena feministek (na które i tak mało który facet poleci )

Dlaczego żenujące? Powiedziałam co o tym sądzę i tyle. To że ty masz konserwatywne poglądy to nie znaczy że młodzi ludzie w XXI wieku nie mogą mieć innych.

Offline Mężczyzna Oskar

• Miasto: Szczecin/Świnoujście
  • Na forum od: 14.12.2011
No i znowu zaczyna się burza mózgów i naprawianie świata.  ::)

Offline Kobieta Marta

Tak, bo Wilk ma znowu jedyną i słuszną racje, a cała reszta jest w błędzie, natomiast osoby o odmiennych poglądach są takim kuriozum, że należy je zamknąć w klatce i wystawiać na pokaz w cyrku ;)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum