PS. Chyba w oglole nie jestem romantic
Koleżanka z pracy (już była) kiedyś strzeliła dąsa o to, że przepuszczam ją w drzwiach.
Wax może to Ty założyłeś ten temat, po tylu nie powodzeniach ...Swoją drogą zamiast emes i tak nie dojedzie (bo już dojechał) . Powinno być: Waxmundowi powiedziała tak. P.S kup pierścionek.
pierwsze słyszę, żeby było to niekulturalne w jakimś kraju. w jakim?
Cytat: vooy.maciej w Dzisiaj o 07:20a i najważniejsze: pamiętaj, ze pakiecie dostaniesz gratis zwany przez grzecznych chłopców teściową Jak masz szczęście, lub rozważnie szukasz - to niekoniecznie
I takich kobiet na szczęście jest u nas mnóstwo, wcale to nie oznacza że osoba lubiąca coś takiego jest staromodna, niesamodzielna, nie pracuje itd.; co lubią insynuować feministki.
[...] jeśli chodzi o polowanie na jelenie z najpiękniejszym porożem
Absolutnie nie. Zasada złotego środka, czyli nie przesadzić z żadnej strony. Mogę jechać na wyprawę rowerową i utonąć w rumuńskich błotach, mogę myć sie z butelki, ale i tak w kosmetyczce mam maszynkę do golenia nóg. Prezentami, jakie najbardziej lubię, są kwiaty, perfumy i biżuteria, ale bardzo mnie ucieszyło, kiedy Arek na urodziny dał mi ...licznik Chcąc poznać i rozkochać w sobie naprawdę wartościowego, atrakcyjnego mężczyznę nie da się być pozbawioną kobiecości.