Autor Wątek: Jak zaskoczyć wybrankę zaręczynami?  (Przeczytany 13587 razy)

Offline Mężczyzna patyk

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.12.2012
Jak dla mnie powinieneś oświadczyć się normalnie - przyklęknij na prawe kolano, wyznaj co czujesz i zapytaj o to o co zapytać powinieneś. Jak powie, że nie to dobrze dla Ciebie jak powie, że tak to też dobrze. Dziwne? Nie.
Jak się nie zgodzi to znaczy, że nie chce Cię i ratujesz sobie wiele godzin cierpienia, które poświęcił byś na łażenie po sądach kościołach. Koniec końców wyjdziesz na plus. Jak się zgodzi to obliczenia są na plus :)
Jest Twoja i tego chce

"Wszystko stoi. Rowerzyści nie"

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Na forum od: 11.02.2012
Autor wątku i tak nas nie czyta.. :(
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Mężczyzna Żubr

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 03.11.2010
Jak dla mnie powinieneś oświadczyć się normalnie - przyklęknij na prawe kolano, wyznaj co czujesz i zapytaj o to o co zapytać powinieneś. Jak powie, że nie to dobrze dla Ciebie jak powie, że tak to też dobrze. Dziwne? Nie.

Dobre :D Do pierścionków powinni dodawać na malych karteczkach takie instrukcję, jeszcze najlepiej na ponumerowane podpunkty to rozbić , dla Amerykanów jak znalazł. ;)

Offline Kobieta rowerowa

• Na forum od: 25.03.2013
haha dobre. A co wlasciwego tematu,, ja uważam że najlepiej będąc tylko we dwoje
Nieszczęścia spadają tylko na tego, kto się ich boi, zaś tego, kto wychodzi im naprzeciw - omijają.

Offline Kobieta Groneczka

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 22.05.2013
Witam, planuję się oświadczyć mojej ukochanej. Chcę aby tą chwilę zapamiętała do końca życia. jak myślicie jakie zaręczyny będą najlepsze, myślałem żeby oświadczyć jej się w Egipcie, bo razem jedziemy tak w grudniu, ale stwierdziłem że to nie będą pięknę zaręczyny, chcę aby poczuła się wyjątkowa ;) Jakieś pomysły?

Czemu nie miałyby to być piękne zaręczyny? Mnie by się podobała taka forma zaręczyn. Lepsze to niż zwykłe przyjście do domu i podarowanie pierścionka.
podpis z reklamami usunięty

Offline Mężczyzna mariuszeng

• Miasto: KRAKÓW
  • Na forum od: 06.09.2012
Ja zrobiłem to tak.
Przyleciałem zza granicy na jeden dzień, do Polski, oczywiście w tajemnicy.
Był to 6 grudzień. Przebrałem się za Mikołaja i poszedłem do miejsca w którym pracowała.
Zacząłem wszystkim w sklepie rozdawać cukierki, aż trafiłem na Nią i dałem jej pudełeczko.
To był szał.
 A jak koleżanki piszczały.  ;D
Pozdrawiam

Offline Kobieta dosia

• Miasto: Lubliniec
  • Na forum od: 12.11.2013
Można tak:

Offline Kobieta Jelona

• Miasto: Wałbrzych
  • Na forum od: 26.12.2013
    • Jakość to będzie blog
Wzruszyłam się.

Jeśli chodzi o mnie to zazdroszczę wszystkim kobietom nietypowych oświadczyn.

I też mi smutno, bo jak się doczekam(o ile), to będą raczej standardowe.

Uklęknięcie, kwiaty, pierścionek od jubilera i formułka -  wg mnie z takim zestawem można podejść do każdej. To w zasadzie jest model uniwersalny, i nieszczególny.

Ale TA kobieta jest przecież wyjątkowa. Takie rzeczy pamięta się na całe życie. I ona będzie to pamiętała, a faceta też będzie rozpierała duma, że zorganizował coś fajnego i dodatkowo uszczęśliwił partnerkę:)

Przecież dlatego chłop się oświadcza, bo oszalał, a jak oszalał, to podobno jest zdolny do różnych rzeczy. (No chyba że się oświadcza bo musi)

Offline Mężczyzna laxigen

• Miasto: Bielsko-Biała
  • Na forum od: 23.04.2012

Jak to twój chłop przeczyta to pewno jemu będzie smutno ;) No chyba, że go to zmobilizuje i wymyśli coś zwalającego z nóg. U was o tyle łatwiej, że wszystkie knajpy podobno zamykają przed ciszą nocną, więc przynajmniej jedno sztampowe miejsce odpada ;)

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
Wiadomość usunięta.

Offline Kobieta Jelona

• Miasto: Wałbrzych
  • Na forum od: 26.12.2013
    • Jakość to będzie blog
Wilk , nie powiedziałam że to nic szczególnego - po prostu popularne. Często spotykane.

W każdym razie, nie odtrąciłabym faceta za pójście utartym szlakiem.

Dawno temu ktoś przede mną klęknął przed sporą ilością osób, i wiem ile go to kosztowało... w innej sprawie aczkolwiek, ale to nie jest tak że ja krytykuje/ nie doceniam.

A ta scena była straszna:D

Wilk - No dobra, jakbyś był facetem z tego zdjęcia, a oświadczyny kobiet byłyby bardzo popularne  ;D  nie marzyłoby Ci się coś bardziej niesztampowego? Coś bardziej dopasowanego do waszego związku? Do charakteru związku? Nie chodzi mi oczywiście o jakieś wiesz, tańczenie na ulicy, co widziłam nie raz na youtube (dla mnie-o zgrozo), nie chodzi też o robienie coś pod publikę.

Tu jest bomba - Nie wiem czy wolno mi wrzucić link, raczej nie, w każdym razie film La Delicatesse (cda.pl) , 5:20 - scena oświadczyn. Jeden element zmieniony, a już jest zupełnie ... inaczej. Uroczo. Pewno, ja "młóda i głópia". Ale gusta ma każdy swoje:)Moje nie muszą się powtórzyć na świecie ani razu:)

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Wrzucaj linka ;)

Uklęknięcie, kwiaty, pierścionek od jubilera i formułka -  wg mnie z takim zestawem można podejść do każdej. To w zasadzie jest model uniwersalny, i nieszczególny.

Ale TA kobieta jest przecież wyjątkowa. Takie rzeczy pamięta się na całe życie. I ona będzie to pamiętała, a faceta też będzie rozpierała duma, że zorganizował coś fajnego i dodatkowo uszczęśliwił partnerkę:)

Przecież dlatego chłop się oświadcza, bo oszalał, a jak oszalał, to podobno jest zdolny do różnych rzeczy. (No chyba że się oświadcza bo musi)

To nie wątek porad, ale.... co mi tam :P 21 lat masz dopiero, szukaj takiego, który będzie Cię zaskakiwał i szalał ;) Chcesz do końca życia sama rowerem jeździć...? ;)
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Kobieta martwawiewiórka

• Użytkownik forum
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 17.08.2009
To nie wątek porad,

Ten watek w ogóle o ile dobrze pamiętam był założony przez spamera.  ;D
Jakiś Ty społecznie dojrzały! Mogę sobie zsynchronizować z Tobą te dane?

Offline Kobieta dosia

• Miasto: Lubliniec
  • Na forum od: 12.11.2013
 Odnośnie oświadczynowych pomysłów: byłam świadkiem oświadczyn w czasie lotu balonem- 1000 metrów nad ziemią.... Cóż....
 Zastanawiam się nad ,,rowerowymi" oświadczynami. Że niby coś nie tak z kołem, a to pierścionek nanizany na szprychę? ;D Na oponę to raczej by się nie dało... ;D ;D

Offline Mężczyzna Góral nizinny

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 02.10.2013

He he  :).Trochę tych szaleńców chodzi po świecie.
Za Dzikiej Róży zapachem idź na zawsze upojony wśród dróg -będzie clę wiódł...   K.I.Gałczyński

[img width=201 height=50]http://st66.static.bikestats.pl/u18136y2014v3.g

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum