Jak dla mnie powinieneś oświadczyć się normalnie - przyklęknij na prawe kolano, wyznaj co czujesz i zapytaj o to o co zapytać powinieneś. Jak powie, że nie to dobrze dla Ciebie jak powie, że tak to też dobrze. Dziwne? Nie.
Witam, planuję się oświadczyć mojej ukochanej. Chcę aby tą chwilę zapamiętała do końca życia. jak myślicie jakie zaręczyny będą najlepsze, myślałem żeby oświadczyć jej się w Egipcie, bo razem jedziemy tak w grudniu, ale stwierdziłem że to nie będą pięknę zaręczyny, chcę aby poczuła się wyjątkowa Jakieś pomysły?
I też mi smutno, bo jak się doczekam(o ile), to będą raczej standardowe.
I też mi smutno, bo jak się doczekam(o ile), to będą raczej standardowe.Uklęknięcie, kwiaty, pierścionek od jubilera i formułka - wg mnie z takim zestawem można podejść do każdej. To w zasadzie jest model uniwersalny, i nieszczególny.Ale TA kobieta jest przecież wyjątkowa. Takie rzeczy pamięta się na całe życie. I ona będzie to pamiętała, a faceta też będzie rozpierała duma, że zorganizował coś fajnego i dodatkowo uszczęśliwił partnerkę:)Przecież dlatego chłop się oświadcza, bo oszalał, a jak oszalał, to podobno jest zdolny do różnych rzeczy. (No chyba że się oświadcza bo musi)
To nie wątek porad,
Przecież dlatego chłop się oświadcza, bo oszalał, a jak oszalał, to podobno jest zdolny do różnych rzeczy. (No chyba że się oświadcza bo musi)