Autor Wątek: Jak zaskoczyć wybrankę zaręczynami?  (Przeczytany 13499 razy)

Offline Giovanni

• Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 06.06.2008
    • bikestats
Można się w ogóle nie oświadczyć. To też może być zaskakujące.

"Za dobrych czasów liczyłem wakacje według ilości ognisk, liczyłem wakacje według ilości nocy przespanych pod namiotem."
https://www.strava.com/athletes/27761512

Offline Mężczyzna Waski

• Kapituła MP
  • Miasto: Lubin
  • Na forum od: 23.02.2013
Znam takiego jednego, który całkiem niedawno powiedział oznajmująco "Zostaniesz moją żoną" i ponoć było bardzo zaskakująco :D
"Wąski. My nie możemy jechać tam bez rowerów. Jak zwierzęta. :)"
"Kolarsko jesteś taki sobie, [...]" yurek55

Offline Mężczyzna Cycloman

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 09.02.2013
Jak dla mnie - extra zaręczyny z filmu.
A mój przyjaciel zaskoczył swoją dziewczynę i wszystkich innych po 14 latach "chodzenia" pierścionkiem. I przyjęła :D

Offline miki150

• Użytkownik forum
  • Miasto: Jeteborno
  • Na forum od: 05.07.2010
Też dobry pomysł, tak długo zwklekać żeby dziewczyna już straciła nadzieje :D

Offline Mężczyzna Diver

• Miasto:
  • Na forum od: 26.06.2013
Rozmawiałem z dwoma dziewczynami na temat nietypowych oświadczyn, które można zobaczyć w internecie. Jednoznacznie wykluczyły publiczne oświadczyny. Uważały, że to nakłada dużą presję na dziewczyny i może być próbą zmanipulowania odpowiedzi. Sugerowały, że mogłyby zareagować tak, że bojąc się niezręcznej sytuacji publicznie, przyjęłyby zaręczyny po czym już prywatnie oddały pierścionek i zerwały jakikolwiek kontakt z facetem za postawienie ich w bardzo niezręcznej sytuacji publicznie.
Także uważajcie.

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
Sugerowały, że mogłyby zareagować tak, że bojąc się niezręcznej sytuacji publicznie, przyjęłyby zaręczyny po czym już prywatnie oddały pierścionek i zerwały jakikolwiek kontakt z facetem za postawienie ich w bardzo niezręcznej sytuacji publicznie.
Także uważajcie.
Pewnie czasem mogłoby to być dobrym rozwiązaniem. Gorzej gdyby jednak nie chciała oddać pierścionka :P
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Kobieta mzewa

• Moutain Flyer
  • Miasto: Kędzierzyn-Koźle
  • Na forum od: 29.07.2014
    • moje forum miejskie
fajny wątek  ;D
generalnie to nie miałam oświadczyn, tak w rozmowie doszliśmy do wniosku, że nie ma na co czekać , znaliśmy się 3 lata, mieliśmy dostać mieszkanie od babci /ale tyko po ślubie, babcia była konserwatywna/ mieliśmy prace , ogólnie sielanka - ustaliliśmy datę ślubu, pozałatwialiśmy papierki, a pierścionek dostałam po wypłacie  :P w pracy, nawet zapomniał uklęknąć  :P

ps te wszystkie super hiper romantico oświadczyny są fajne w filmach, ale życie weryfikuje związki - mój m na początku wcale "dobrze nie rokował " a za 11 dni będziemy świętować 19 rocznicę ślubu

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum