Ile masz wzrostu?Jakby co to jestem w stanie Ci załatwić rame z widelecem z accenta za 810zł
Oferty przełajówek na allegro przeglądam już jakiś czas, tylko nie jestem wciąż przekonany czy o to mi chodzi. Te ramy są dość krótkie i tego obawiam się najbardziej. Dla ram w rozmiarze M (54, 55) długość górnej rury to ok 530, podczas gdy mój obecny giant ma 570. Ramę accenta też znam, rozmawiałem ze sprzedawcą set rama z widelcem jest do wzięcia za 900 pln i to największy plus tego zestawu. To obecnie mój faworyt. Focus Mares z allegro też znam, ale problem z rozmiarem bo nie wiem który ni przypasuje 54 czy 56. Z tych kalkulatorów rozmiarów wychodzi mi 55. Raczej nie kupię roweru przez net jeśli się na takim samym nie przejadę
Jeszcze trochę pokapryszę Z tego Jamisa zbyt wiele osprzętu trzeba by wyrzucić, ciężki kloc 11 kg. A te kilka cm krótsza rama powoduje że czuję się jakbym na kozie jechał, lubię być wyciągnięty na rowerze, choć przy kierownicy szosowej w dolnym chwycie chyba wyciągnę się o te "brakujące" 3-4 cm.
@ Symfonian, a powiedz jaka jesteś w stanie zaproponować cene za sam widelec, bo też takowy jest w ofercie tej firmy.