Autor Wątek: Filmy rowerowe  (Przeczytany 221338 razy)

Offline Mężczyzna ambi

• Miasto: Brwinów
  • Na forum od: 21.02.2010
Odp: Filmy rowerowe
« 13 Sty 2013, 23:09 »
tu kolejne małpie gaje: (oczywiście polecam w 1080)

Offline Mężczyzna renifer

• Miasto: w polu i w lesie
  • Na forum od: 22.01.2012
« 13 Sty 2013, 23:22 »
Już późno, myślę że czas wyciszyć... :D
Jeśli ty dasz mi trochę - ja dam ci dużo!
Jeśli ty dasz mi dużo - ja dam ci dużo więcej!
Jeśli ty dasz mi wszystko - ja też dam ci wszystko!

Online Dream Maker

• Miasto: Baile Uí Mhatháin
  • Na forum od: 11.06.2011
« 13 Sty 2013, 23:44 »
taki rower to nie na polskie drogi :D
Do you have a dream? I'll make this dream come true. I'm... the Dream Maker

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
« 13 Sty 2013, 23:56 »
[ Invalid YouTube link ]

fajna kompilacja. zaskoczył mnie gość przy 3:50, lądujący na bmx'ie na przednim kole  ::)
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Kobieta Janus

• Użytkownik forum
  • Miasto: Goteborg
  • Na forum od: 20.06.2010
« 14 Sty 2013, 10:03 »
fajna kompilacja
Fajna, chociaż te gleby w połowie filmiku są przerażające... Gość przy 2:08 przeleciał chyba z 20 metrów zanim zderzył się z ziemią... :icon_confused:

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
« 14 Sty 2013, 12:05 »
ano, gleby niezłe. A tej piosenki, to w tak wielu 'extremalnych' filmikach jej używają, że już mi się nudzi :p
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna oszej

• Niejeżdżący teoretyk - forumowy mędrek
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 21.01.2011
« 14 Sty 2013, 12:11 »
Ten "utwór" to taki chłam, że sam dziwię się, że taka marka jak BMW użyła go jako podkład do swojej reklamy, strzał w stopę  :o Za to jest ewidentnie modny, widać go na każdym kroku, to niestety prawda...

Offline Mężczyzna p.kolanczyk

• Miasto: Haga, Holandia
  • Na forum od: 28.11.2012
« 14 Sty 2013, 12:46 »
Wiesz oszej, kwestia gustu. Ja również nie jestem fanem takiej muzy, ale niektórym podoba się.
Inny kawałek tego zespołu został wykorzystany w filmiku RedBulla, zresztą chyba związani są z nimi jakimś kontraktem.

Co do samej kompilacji, fajna, lecz nie przepadam za sportami nazywanymi 'ekstremalnymi', czasami na wyrost, czasami nie. Nie kręcą mnie bmx, deskorolki, rolki, hulajnogi, snowboardowe zawody freestyle itp.
« Ostatnia zmiana: 14 Sty 2013, 12:52 p.kolanczyk »

Offline Mężczyzna dzięcioł

• Miasto: Rybnik
  • Na forum od: 31.08.2012
« 14 Sty 2013, 19:00 »
Ten "utwór" to taki chłam, że sam dziwię się, że taka marka jak BMW użyła go jako podkład do swojej reklamy, strzał w stopę  :o Za to jest ewidentnie modny, widać go na każdym kroku, to niestety prawda...

chłam bo popularny?
Fakt faktem wykorzystywanie go to takich kompilacji to istny strzał w stopę. Bo jakiś czas temu ten utwór był wpychany gdzie tylko wlezie przez montażystów kompilacji sportowych. Przejadł się.
W każdym razie uwielbiam ten utwór, ale nie jest on stworzony do słuchania na słuchawkach. Na lepszym sprzęcie, czy podczas jazdy samochodem jest moc :D

Offline Kobieta Janus

• Użytkownik forum
  • Miasto: Goteborg
  • Na forum od: 20.06.2010
« 14 Sty 2013, 19:21 »
A co by było dziwnego w lądowaniu na przednim kole? Ja bym tam na żadnym nie wylądowała, więc trudno mi ocenić, na którym łatwiej ;) Choć rzeczywiście ci goście na filmikach częściej lądują na tylnym kole, pewnie nie bez powodu...

P.S. Hmm, Dream Maker skasował chyba swój post i teraz mój wygląda, jakbym rozmawiała sama ze sobą ;)

P.S.2. Uff, czyli jednak post był, nie mam schizofrenii ;)
« Ostatnia zmiana: 14 Sty 2013, 22:37 Janus »

Online Dream Maker

• Miasto: Baile Uí Mhatháin
  • Na forum od: 11.06.2011
« 14 Sty 2013, 19:32 »
Skasowałem bo przy bliższym zbadaniu tematu doszedłem do wniosku, że jednak się myliłem.
A że wówczas jeszcze nie było żadnego postu pod moim to go skasowałem.

edyszyn: przyjrzałem się jeszcze raz (a nawet kilka razy) i mam wątpliwości czy aby na pewno gość ląduje na przednim kole.
« Ostatnia zmiana: 14 Sty 2013, 19:39 Dream Maker »
Do you have a dream? I'll make this dream come true. I'm... the Dream Maker

Offline Mężczyzna oszej

« 14 Sty 2013, 19:43 »
chłam bo popularny?
Stwierdziłem chłam zanim był popularny ;) Ani wokal naturalny, tylko darcie ryja jak w przypadku starego już, ale kiedyś męczonego w niektórych stacjach radiowych "V.I.P" shaun baker i maloy (wokal to akurat jej, a nie tego "DJ", irytował jak mało co), poza tym, to darcie to i tak jest tak przekombinowane, że jedyne, co mi się nasuwa, to to:

Reszta także też nie powala, najbardziej mnie rozśmieszył akapit "Członkowie" na ang.wikipedii:
Aarry Brugo - nothing
Drell Stewed - real guitar
No nic dodać, nic ująć :D
O tekście nie wspomnę, bo sam czasem lubię posłuchać lekkiej muzyki, np. podlinkowanej kilka tygodni temu przez martwąwiewiórkę LOS CAPAROS - CCCP, no ale to jest ska, to się rządzi swoimi prawami, nie aspiruje do mądrego rocka, a bliżej mu do indie-popu (taki nowotwór, a pozostalość po porzednim zespole wokalisty awolnation). Dalej już chyba nie muszę się rozpisywać ;)

Oczywiście no tak jak napisane wyżej, kwestia gustu, niemniej pozwoliłem sobie wyrazić swoją opinię ;) Dla niektórych to jest piosenka życia, a dla nich tacy King Crimson czy Ledy to gówno, no, ale jedyne co takim osobom można powiedzieć, to to, że świat się pomylił ;)

Offline Mężczyzna Oskar

• Miasto: Szczecin/Świnoujście
  • Na forum od: 14.12.2011
« 14 Sty 2013, 21:32 »
Niezły filmik, ja lubię nieraz obejrzeć jakąś ciekawą dobrze nagraną kompilację. Chciałbym kiedyś spróbować zjazdu w takich ciekawych plenerach.
Co do podkłaku, kawałek niezły, słyszałem chyba z 2 raz więc nie wiem o co chodzi. Lecz nie ma co oftopować i poddawać się bezsensownej dyskusji na temat wyższości jakiegoś gat. muzycznego nad innym. Strata czasu.

Offline Mężczyzna oszej

« 14 Sty 2013, 21:35 »
Ja mam czas  8)

Nie no oczywiście żartuję, do kompromisu i tak się nie dojdzie  :icon_smile2:

Offline Mężczyzna Oskar

• Miasto: Szczecin/Świnoujście
  • Na forum od: 14.12.2011
« 14 Sty 2013, 21:43 »
Akurat jeżeli chodzi o muzykę to nie widzę sensu określania czy oceniania gat. muzycznego. Nie ma to sensu, tak jak nie ma sensu szufladkowania siebie i opowiadania się za konkretnym gatunkiem, a inny jest ble. Takie podejście jest dla mnie tylko i wyłącznie ograniczeniem odbiorcy i jednak jego brakiem osłuchania muzycznego. ;)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum