Autor Wątek: IV Śląski Maraton Rowerowy 150km/300km/450km/!!600km!! w 24h  (Przeczytany 9060 razy)

Offline Mężczyzna marek.dembowski

• Miasto: Ogrodzieniec
  • Na forum od: 06.04.2007
Mi nie chodzi o samo zróżnicowanie na dystanse (bo to jest na wielu maratonach) tylko o możliwość ich zamiany już w trakcie trwania wyścigu; bo coś takiego ma poważny wpływ na motywację, na podejście do maratonu itd. Jak ktoś się zadeklarował na 600km i w okolicach 450km ma kryzys - to jednak spora szansa że się wycofa
Co racja, to racja. Pewnie coś takiego jest na rzeczy. Ale z tym pucharkiem na pocieszenie, to jednak przesadziłeś - trochę marna nagroda by mogła być jakakolwiek motywacją ;). To raczej tylko pamiątka z maratonu (nawet nie ma na nim pokonanego dystansu).
...prawie wszyscy pytają: "Ile przejechałeś?" a ja wolałbym usłyszeć np. "Co ciekawego zobaczyłeś?"... - Michał Sitarz

Offline Mężczyzna marek.dembowski

• Miasto: Ogrodzieniec
  • Na forum od: 06.04.2007
Cytat: marek.dembowski w Dzisiaj o 17:29
Ale z tym pucharkiem na pocieszenie, to jednak przesadziłeś - trochę marna nagroda by mogła być jakakolwiek motywacją .

Nie bądź taki pewien, niektórzy dla tego pucharka zrobią naprawdę wiele 

Cytat: Księgowy w Wczoraj o 21:50
To bardzo motywujące dostać taki pucharek.
Dobre ;D
...prawie wszyscy pytają: "Ile przejechałeś?" a ja wolałbym usłyszeć np. "Co ciekawego zobaczyłeś?"... - Michał Sitarz

Offline Mężczyzna Endriunh

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 16.02.2012
Za rok pewnie czołówka nie będzie walczyć o czas a o miejsca ,dodam że w tym roku za nasze wpisowe najlepsi dostali w prezencie zegarki w eksluzywnych pudeleczkach :icon_surprised:
I niby ten maraton nie jest formą wyśćigu  8)

Offline Mężczyzna Księgowy

• .::Kolarska Patologia::.
  • Miasto: Warszawa/Jabłonna
  • Na forum od: 30.12.2010
Ech zegareczek... i to w ekskluzywnym pudełeczku:( a byłem tak blisko ;D ;D ;D

"za nasze wpisowe".
 Pracowałem przy robieniu maratonów na mazowii. Tam płaci się 80zł za start na trasie do 80km. Pucharki dostają tylko ci co zdobędą miejsca w czołówce. Reszta za"80zł" kupuje sobie mały talerz zupki czy sosu z makaronem i jeden bufet gdzie są napoje z bananami. Nie mówcie, więc, że tak strasznie zdzierają.

Jedzenie było, słodkie bułki, były izotoniki do wsypania w sumie ile kto chciał. Potem trochę pilnowali tego bardziej, ale ja dwa żurki zjadłem i dwie kanapki. Impreza obstawiana na trasie przez 24h. Co jakiś czas jeździło auto po trasie z ekipą. Jak ktoś miał awarię to widziałem nawet z trasy zabrali kolesia do punktu.

Za te 100 zł to oni naprawdę dużo zrobili! Można rozdrabniać się szukać niedociągnięć itp, ale wg mnie ta impreza naprawdę była ok.
Jadę tam gdzie znika horyzont.
MP 2014 - 500km 25h28`|MP 2015 - 300km 20h30`|MP 2017 - 300km 21h01`|MP 2018 (DNF)- 519km 27h30``|BBT 550km (DNF) | POM500 46h33`|PGR 550km - 80h04`

rdklstr

• Gość
« Ostatnia zmiana: 12 Lip 2019, 23:48 erdeka »

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum