Autor Wątek: Witam Panie Rowerzystki oraz Panów Rowerzystów!  (Przeczytany 545 razy)

Offline Mężczyzna przemo3642

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 12.12.2012
Witam serdecznie! Co prawda to mój pierwszy post, ale na Forum zglądam już od pewnego czasu. Dzięki niemu dowiedziałem się np. o niedawnym spotkaniu podróżników rowerowych w moim rodzinnym Wrocławiu, w którym zresztą miałem wielką przyjemność uczestniczyć. W końcu nadszedł także czas na to, żeby się tutaj zarejestrować: najwyraźniej owo sympatyczne rowerowe szaleństwo, którym przesiąknięte jest Forum, zaczyna udzielać się także mnie i to coraz mocniej...

Od wielu lat rower jest moim głównym miejskim środkiem transpotu (w tym roku także zimą). W wolnym czasie kręcę się w okolicach Wrocławia mało uczęszczanymi drogami i ścieżkami, odkrywając ich uroki z perspektywy rowerowego siodełka (czasem w towarzyszystwie niedawno poślubionej żony). Jeśli chodzi o wyprawy wielodniowe, to zdecydowanie nie jestem doświadczonym "sakwiarzem": ponad 10 lat temu (czyli tuż po maturze) rozbijałem się wprawdzie starym góralem przez 2 tyg. po północnej Polsce, ale to by było na tyle. Najwyższy czas, żeby nadrobić zaległości! Tego lata planuję wybrać się gdzieś w Polskę, nabrać trochę doświadczenia oraz przetestować ekwipunek (i siebie samego). Natomiast kolejnego lata chciałbym odwiedzić jakieś bardziej egzotyczne miejsca...

Cieszę się, że dołączyłem do Forum i życzę wszystkim Forumowiczom wszystkiego najlepszego!

Offline Mężczyzna oszej

• Niejeżdżący teoretyk - forumowy mędrek
  • Na forum od: 21.01.2011
Cześć! Witam :)
Pozdrowienia także z Wrocławia.
PS. Chyba jesteś rekordzistą jeśli chodzi o wielkość wstawionego avatara - 2048x1536, szacun :D

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
witaj na forum!

Offline Mężczyzna ppiotr

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 03.10.2012
Witaj na forum :)

Witam Panie Rowerzystki oraz Panów Rowerzystów!

A nasze rowery? ;)

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
Witaj!
ladna date wybrales sobie na przylaczenie sie do naszego grona  ;)
The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Offline Mężczyzna Dusza

• ✫ ♪ ✯ ♫ ✬ ♬ ✰
  • Miasto: Opole
  • Na forum od: 23.02.2010
Witam imiennika :)

Offline Mężczyzna przemo3642

• Na forum od: 12.12.2012
Dziękuję za miłe powitanie!

Witaj na forum :)
A nasze rowery? ;)
Ależ faux pas i to już w pierwszym poście! :icon_redface: Oczywiście pogładźcie je czule po ramach i przekażcie ode mnie szczere pozdrowienia :)

Witaj!
ladna date wybrales sobie na przylaczenie sie do naszego grona  ;)
No ba, trzydzieści lat na to czekałem! Dłużej już się nie dało, bo kolejna podobna okazja dopiero za 89 lat (i kilka końców świata po drodze)  ;)

Offline Mężczyzna ppiotr

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 03.10.2012
Rowery pogładzone ;)

Gdybyś kilkanaście godzin wcześniej napisał to byłoby 12.12.12 12:12 ;)

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum