Autor Wątek: Powitania z Wielkopolski  (Przeczytany 1320 razy)

Offline Rafał

• dawniej unh
  • Miasto: Nowy Tomyśl
  • Na forum od: 01.02.2010
Odp: Powitania z Wielkopolski
« 6 Sty 2013, 15:24 »
Kiedyś parowozy z Wolsztyna jeździły też na trasie Leszno - Zbąszynek, trasa bardzo malownicza.
Zapytany o ideę, odpowiadam - oto ona:
Myśl o niczym, w zamyśleniu przedłużona.

jendrzych

• Gość
« 6 Sty 2013, 16:21 »
Teraz już, niestety, planowo jeżdżą wyłącznie na trasie Wolsztyn-Poznań: rozkład jazdy parowozów.
Okazyjnie, tj. 27 kwietnia, uruchamiane są krótkie trasy tzw. pociągu retro, którego cały skład jest historyczny.

Offline Mężczyzna Thor-14

• Miasto: Grodzisk Wielkopolski
  • Na forum od: 24.04.2011
« 11 Sty 2013, 20:43 »
dokładnie tak jak napisałeś, dla mnie podróż do Poznania popularną "baną"  o imieniu Helena to udręka dla innych chocby tych biegających z aparatami nie lada atrakcja :D
Menes sana in  corpore sano

Offline Mężczyzna M-kwadrat

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 31.07.2012
« 25 Lis 2013, 00:44 »
jendrzych nurtuje mnie twój avatar - czyżbyśmy mieli podobne zamiłowania? (ostatni mój wybryk do spółki z kolegami: www.pipeworldcup.com )

jendrzych

• Gość
« 25 Lis 2013, 09:11 »
Niestety/stety, nie palę. Mój awatar to jedna z ikon, jakie popełniłem na rzecz społeczności programu Blender 3D - graficzna reprezentacja symulatora dymu. Mam nadzieję, że nie przesadzę z samochwalstwem, jeżeli powiem, że moje ikony weszły do głównej gałęzi projektu i stały się oficjalnym zestawem  :icon_smile2:

P.S. Na podstawie doświadczeń mogę jednak rzec, że jeżeli miałbym coś palić, to byłaby to fajka!

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum