Autor Wątek: Polska - Wschód, Bieszczady, Południe. Lato 2013  (Przeczytany 930 razy)

Offline Mężczyzna Oskar

• Miasto: Szczecin/Świnoujście
  • Na forum od: 14.12.2011
Hej ho.
Czasu jest jeszcze bardzo bardzo dużo. Aczkolwiek chce przez te pół roku nakreślić również dokładniejszy plan, więc mam nadzieje że ktoś jak będzie chętny to również wniesie coś do planu.
Jestem również otwarty na pomoc użytkowników nie wykazujących chęci udziału, właśnie dlatego zakładam tak wcześnie temat żeby uzyskać cenne porady.

---

Info:
- Główny punkt - Bieszczady.
- Start i meta bliżej nie określone.
- Dystans dzienny w zależności od warunków itd, ale głównie koło 100km.
- Noclegi w namiotach, jedzenie w zakresie swoim.
- Koszty jak najmniejsze, choć jestem otwarty również na szaleństwo wakacyjne i zjedzenie w jakiejś stołówce czy co. ;)
- Planuje mieć wolne dwa miesiące, zastanawiam się nad opcją 06-07 lub 08-09.

---

Jak ktoś ma pytania to pisać. Za jakiś czas naskrobię planowaną trasę która zapewne będzie się zmieniać jeszcze mocno.
Plan jest taki żeby przejechać dużo i zobaczyć jeszcze więcej i dobrze spędzić wakacje bez kasy. ;)
« Ostatnia zmiana: 3 Sty 2013, 23:37 Oskar »

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
Nie wiem co znaczy "czerwiec-lipiec", a potem "nawet do lipca", ale jeśli masz wolne to ja bym sugerował skończyć przed wakacjami, chyba że lubisz stonkę wakacyjną.
A że lipiec zwykle najbardziej deszczowy to podwójna motywacja.

Offline Mężczyzna Oskar

W sensie że czas na wycieczkę mam od około 10 czerwca do końca lipca
Tak będę miał wolne bo do czerwca uczelnia i praca.

Edit. Poprawiłem
« Ostatnia zmiana: 14 Gru 2012, 00:08 Oskar »

Offline Mężczyzna Kijowianin

• Miasto: Kijów
  • Na forum od: 03.12.2012
Witaj!
Szukam grupe turystów rowerowych z Polski żeby się dołączyć do wspólney wyprawy, lepiej, żeby to było na terytorium Polski. 
Jestem kijowianinem, mam 57 lat.  Wcześniej przejechałem wiele tysięcy kilometrów na terytorium ZSRR oraz Europy.  Niestety, ostatni raz to było w czwartym roku: jechaliśmy z synem a żoną od Warszawy do Lwowa przez Łódż, Częstochową i Kraków. 
Teraz szukam ludzi, dla których jazda rowerem nie jest samocel, tylko instrument dla zwiedzania przyrody i zabytków.  Lepiej żeby to było w ciągu tygodnia we wrześniu z nocowaniem w namiotach i jechaliśmy mniej sto kilometrów dziennie.
Jeżeli dla państwa moja osoba jest ciekawa, - proszę dać odpowiedż pod adres elektroniczny: ant823@ukr.net .
Pozdrawiam – Wołodymyr Antonenko, 14 grudnia 2012r.

Offline Mężczyzna Kijowianin

• Miasto: Kijów
  • Na forum od: 03.12.2012
Idą święta! Życzę wszystkim zdrowych, ciepłych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia!

Offline Drzewo

• Miasto:
  • Na forum od: 16.09.2014
Wzajemnie. Zdrowych, Ciepłych i Pogodnych!

PS W sumie to można by zmienić tytuł wątku na "Polska - Wschód, Bieszczady, Południe i Święta" ;)

Offline Mężczyzna Oskar

Można zamknąć.
Kolega chce się wybrać na pierwszą wycieczkę z sakwami.

zamykam - transatlantyk
« Ostatnia zmiana: 10 Sty 2013, 18:07 transatlantyk »

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum