Uwielbiam takie uliczki, jak dla mnie prezentuje się rewelacyjnie.
Fort robi wrażenie
Foty jak zawsze piewszorzędne,ale tym razem jest ciekawiej bo różnorodniej. Mały miszmasz i tak trzymać Nie zrozum mnie źle, wcześniejsze galerie były super,ale wydały mi się monotonne
( chyba na pierwszej były niemal same widoki)
le mieszkać z takim grzybkiem, jak tam były, to bym nie chciał
Liczyłem na podświetlenie klifów i miasta od strony morza, bo były tam reflektory. Niestety nie działały.
To są bardzo krótkie odcinki, bo cała trasa liczyła nieco ponad 1000 km, a galerii będzie 9
A jeżeli masz na myśli pierwszą galerię
Zapisuję w notesie - za 2-3 lata do łyknięcia
Może się wydawać lekko dziwne,że fotki wybrane jako najatrakcyjniejsze oceniam niżej
takie wrażenie pozostało mi w głowie no i najnowszą galerię przegląda się najprzyjemniej
Celem było jednak pokazanie pięknych krajobrazów Korsyki i nic więcej. Tak jak zaszłoroczna galeria z dwudziestką zamków z Doliny Loary. Też były tam same zamki i nic więcej. Życie wyprawowe pokazuję gdzie indziej.
Natomiast stwierdzenie, że to najlepsza fota, będę traktował jako daleko posunięty żart
Za to teren należał do najmniej ciekawych. "Słynne" Zachodnie Wybrzeże wcale nie jest takie ciekawe na całej swej długości. Północ jest zdecydowanie ciekawsza. Na południu jechało się od punktu do punktu, a pomiędzy nuda (oczywiście jak na warunki korsykańskie, które niesłychanie podnoszą poprzeczkę oczekiwań).
Pomyśl nad towarzystwem dla dziecka (kolegą/koleżanką). W innym układzie jest dużo trudniej. Szczególnie w takim miejscu, jak Korsyka, gdzie place zabaw nie zdarzają się zbyt często
Pewnie w przyszłym roku nie ruszymy od razu na głębokie wody, ale za 2 lata myślę, że pokusimy się na wyprawę z prawdziwego zdarzenia
Chyba jakiś chochlik do galerii się zakradł bo po zdjęciu "Jak to powiedziała Natalka: podzieliłyśmy dziewczynkę " przycisk DALEJ cofa o dwa zdjęcia wstecz
Jak robiłem swoją galerię to również było w niej więcej krajobrazów, ale Alex zwrócił mi uwagę, że nie widać, że jest to galeria z wyprawy rowerowej i musiałem przeboleć dorzucenie zdjęć, które niekoniecznie mi się podobały ale, na których więcej się działo.
Hej, właśnie przed chwilą dodałem galerię naszych zdjęć z Korsyki i Sardynii.