wg mnie taka forma gwałci wszelkie prawa czytelnika
kilometrów tyle co kot napłakał, a dni od groma
a zdjęcia wzbudzają zazdrość!
Tu odczuwam spory niedosyt, bo grafik pojechał z kolorami po bandzie, a nie powinien z nimi nic robić.
Tak mi się coś ....wa wydawało, że oni w tych gazetach coś z tym kolorem kombinują
Cytat: "piotr"Tak mi się coś ....wa wydawało, że oni w tych gazetach coś z tym kolorem kombinują Kombinują, kombinują i to niestety mam wrażenie niezależnie od ustawień materiału wyjściowego. W innych artykułwch też widać przesycenie, ale tak bardzo nie razi, bo najprawdopodobniej materiał wyjściowy był inny.
Mnóstwo rzeczy ma na to wpływ, od widzimisię detepowca po nastrój i ilość promili we krwi drukarza
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje
Cytat: "psyche"Mnóstwo rzeczy ma na to wpływ, od widzimisię detepowca po nastrój i ilość promili we krwi drukarza Nie chciałem tego pisać wcześniej, ale to jest kompletna amatorszczyzna a nie widzimisię. Teraz i tak jest lepiej, niż było na początku. Pierwszy numer - oczy przecierałem ze zdumienia, że ktoś taki skład zatwierdził do druku.Ja rozumiem, że treść się liczy (i cenię sobie pismo), rozumiem że ludzie przysyłają taki materiał wyjściowy jaki mają, ale to chyba nie wszystko.