Otóż szukam roweru z finansami maksymalnie 4.000zł. (Za Rower a i tak pewnie wezmę go na raty...)
Ale co nie tak jest w tych rowerach? Może czegoś nie rozumiem, ale właściwie oprócz ramy i obręczy to tam wszystko jest Shimano( i to chyba w dość dobrym zestawieni). Obręcze na pewno pod sakwy bym wymieniał, czyżby ta rama jest taka zła ?? A jeszcze jakby się ktoś wypowiedział na temat tych hamulcu hydraulicznych, ktoś kto ma doświadczenie. Czy to rozwiązanie jest awaryjne ?? Ewentualnie jakieś rzeczy które wychodzą podczas eksploatacji ?
Uwielbiam mędrców od pouczania do szukania. A ty jak piszesz to zawsze zakładasz nowy temat ?? Chodzi mi o konkretny rower z konkretnymi hamulcami o tym rowerze nie było na forum wątku. Idąc ta drogą to po jakimś czasie forum ma umrzeć bo już wszystko będzie napisane Jak cię to drażni to nie czytaj i już jest guzior ignoruj wątek.
Dla mnie - 160 nie zdałaby egzaminu, jest za słaba.
Natomiast hamulce hydrauliczne, myślę że to jeszcze novum na rynku.
Ale co nie tak jest w tych rowerach?
Cytat: Kosa w 15 Gru 2012, 00:39Otóż szukam roweru z finansami maksymalnie 4.000zł. (Za Rower a i tak pewnie wezmę go na raty...)Jeśli Cię nie stać nie kupuj! Za 1000 zł lub trochę więcej znajdziesz (równie?) dobry rower używany i nie będziesz miał żadnych zobowiązań finansowych.