worku - o już nie wypominaj mi tej gafy, wystarczy, że siedzi w tamtym wątku Można przecież się postarać i przeczytać tak, jak chciałem to przekazać
1. Prosiłem o poradę jaki rower rozważyć do zakupu. Jak widać nie dostałem jej tylko upominanie że prawdopodobnie mnie nie stać. Dziękuję za obrażanie na dzień dobry.2. Od tego czy mnie stać czy nie, jestem JA. A zakup na raty by opiewał na 3-5 rat i zostałby spłacony przed wakacjami. Finanse na wyprawę siedzą sobie spokojnie na Lokacie która kończy się w maju ( by nie kusiło tej kasy wydawać) więc o moje finanse proszę się nie bać.
4. NIGDY NIE KUPUJE SPRZĘTU UŻYWANEGO. Gdyż nieznany jest stan zużycia materiału ramy i innych części, a kupowanie by potem włożyć w to jeszcze więcej... I nie będę przed zakupem używanego sprzętu latał po sprzęt do sprawdzenia struktury ramy itp.
5. Na 101% nie wezmę nic z pod marki KROSS (Gdzie jedyną Polską częścią są obręcze kół wykonywane w GK Kęty)
Co najwyżej można otrzymać z tego co widzę, wytykanie itp...
"wciołem się" podając dwie propozycje do 4 tys trekingowe - pod "osąd" bardziej doświadczonychreszta nc
Preferencje:- klocki hamulcowe
v'break'
Jakoś atmosfera do zadawania pytań jest tu gęsta