@blondas:To ja mam pytanie do Ciebie bo mnie to zastanawiało właśnie - czy w takim razie jako, że tarcza jest wewnątrz ramy to nie potrzebuje adaptera do bagażnika tylnego?Z góry dzięki za odpowiedź
wystraszyliście mnie ta kaseta na 10 przełożeń w sumie to nawet sam mam takie zdanie, w trakcie treningów im lepiej mi szło tym mniej używałem przełożeń bo miałem więcej siły w nogach.
Budżet podałem na początku koło 3 tys. Ale jak by coś zostało to by było miło. Nastawiam się głównie na szosę, i chciałbym w wakacje z sakwami pojeździć.Niekiedy myślę żeby kupić takiego :http://allegro.pl/stylowy-pegasus-rower-miejsko-trekkingowy-polecam-i2868309124.htmli zdobyć doświadczenie i dopiero potem szaleć
No chciałbym kupić rower żeby na wiosnę móc zacząć jeździć I zaczynam czuć wewnętrzny niepokój
Z drugiej strony naprawdę nie musisz mieć sprzętu z najwyższej możliwej półki, żeby robić niezłe trasy.Może lepiej byłoby wybrać rower za jakieś 1000-1500? Jak będzie coś do wymiany to wymienisz. Jak się rama okaże za mała/za duża to sprzedasz ze stratą kilku setek i kupisz lepszy.
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Jest szansa żeby ktoś z forumowiczów(ktoś kto ma niedaleko) obejrzał mi ten rower z Wrocławia za jakąś dobra flachę ewentualnie za jakieś pieniądze rekompensujące mu czas i dojazd ??