Autor Wątek: Rower Trekkingowy  (Przeczytany 3417 razy)

Offline Mężczyzna patyk

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.12.2012
Odp: Rower Trekkingowy
« 22 Gru 2012, 11:31 »
Porób zdjęcia jak przyjedzie i pochwal się nim :)

"Wszystko stoi. Rowerzyści nie"

Offline Mężczyzna Camellus

• Miasto: Jankowice k/Krakowa
  • Na forum od: 23.10.2012
« 22 Gru 2012, 13:06 »
Na pewno, a zakup uczciłem 20 km treningiem na starym rowerze przy 4 stopniowym mrozie :)

Offline Mężczyzna Grzesio

• Na forum od: 12.01.2012
« 25 Gru 2012, 19:50 »
Macie jakieś jeszcze propozycje używki by przełożyć cały osprzęt do ramy Nordkapp? Chyba ze bedzie jakiś duży rower na 186cm i 91 długości nogi ;-)

Ten z linku oki tylko za drogi(chyba) lecz widelec do low-ridera byłby super tylko,ze nie ma mocowania to tarczówki..
http://allegro.pl/hercules-cheetah-street-caly-na-deore-jak-nowy-i2871102974.html

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Na forum od: 11.02.2012
« 25 Gru 2012, 20:20 »
Choćby ten
http://allegro.pl/lekki-ekskluzywny-simplon-full-xt-magura-okazja-i2882355596.html
tylko pewnie trochę cenę podbiją...

Szukałbym na Twoim miejscu po rozmiarze ramy, np. od 23 cali. Na takie duże rowery jest mało chętnych i łatwiej będzie znaleźć coś ciekawego ;)
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Mężczyzna Grzesio

• Na forum od: 12.01.2012
« 25 Gru 2012, 21:46 »
Dobra oferta. Wiadomo czym wyższa klasa roweru to bedzie wyższa cena licytacji. Dla mnie wystarczy aby było nawet deore i git. Aby tylko dobry stan był.
Cudów nie wymagam bo chodzi o kase :)

Trza jeszcze na wiosne sie wyrobić z namiotem tp

Ile taki rower moze byc warty by nie wystawic zbyt duzej ceny na koniec?
« Ostatnia zmiana: 26 Gru 2012, 13:45 Grzesio »

Offline Mężczyzna Camellus

• Miasto: Jankowice k/Krakowa
  • Na forum od: 23.10.2012
« 29 Gru 2012, 15:44 »
Rower przyjechał wczoraj.
Jak narazie wielkie WOW :)
Jest chyba połowę lżejszy od mojego starego, i wydaje mi się że wyraźnie lżejszy od krossa.
Dziś zrobiłem jakieś 18 km, jeszcze muszę wyregulować siodełko i zmienić pedały ( w starym mam antypoślizgowe i jednak są wyraźnie lepsze- docelowo planuje SPD )
Jak się przymierzam stojąc rama wydaję się ciut za duża ale jak już jadę jest b wygodnie, siodełko ciut podniszczone ale bardzo wygodne.
Jechałem z dziewczyna więc nie porówna osiągów do moich zwykłych treningów ze starym rowerem, ale przerzutki zmieniają się cicho i płynnie czuć precyzje :P. Wszystko działa jak narazie. Jak będe miał więcej czasu to porobię zdjęcia i zważę go dokładnie :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum