Autor Wątek: Podróże Rowerowe Info Magazyn (PRIM) 2012  (Przeczytany 332075 razy)

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
Świetny pomysł! Nie zdawałam sobie sprawy, że mieliśmy tyle wspaniałych wypraw na forum tylko w tym roku ;)
The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Offline Kobieta Janus

• Użytkownik forum
  • Miasto: Goteborg
  • Na forum od: 20.06.2010
Ale przecież raczej wszyscy forumowicze czytają interesujące ich relacje na bieżąco, więc sprowadzałoby się to do czytania tego samego po raz drugi...

Offline Mężczyzna tranquilo

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 21.01.2011
    • Na rowerowej ścieżce
Ja wolę usiąść sobie wygodnie w fotelu, niż czytać przed monitorem

Offline Mężczyzna patyk

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.12.2012
@Janus:
Skoro Ci ten sposób nie pasuje to nie lepiej by było nie zwracać na niego uwagi, a nie narzekać, że ktoś coś zrobił?
Ja jestem wdzięczny za pracę Pustelnika

"Wszystko stoi. Rowerzyści nie"

Offline Kobieta Marta

• Miasto: Edynburg/Lodz
  • Na forum od: 18.09.2008
    • Historie z rowerem w tle
@Janus:
Skoro Ci ten sposób nie pasuje to nie lepiej by było nie zwracać na niego uwagi, a nie narzekać, że ktoś coś zrobił?
Ja jestem wdzięczny za pracę Pustelnika

Podpisuję się pod tym obiema rękoma.
Nie podoba się nie ma przymusu czytania. Ktoś poświęcił swój czas, napracował się, a tu jakieś fochy i kręcenie nosem ;/
The bicycle is just as good company as most husbands and when it gets old and shabby a woman can dispose of it and get a new one without shocking entire community.

Offline Kobieta Janus

• Użytkownik forum
Gdzie ja niby narzekam? Po prostu zastanawiam się, czy jest sens coś takiego robić. Doceniam chęć pracy Pustelnika, ale czy to znaczy, że nie wolno mi zadać pytania, bo od razu "narzekam"?
« Ostatnia zmiana: 29 Sty 2013, 13:49 Janus »

Offline Mężczyzna patyk

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.12.2012
A ja nie bardzo rozumiem, jaki jest cel takiego zbioru. Co za problem użyć wyszukiwarki forum?

To jest narzekanie ;)

"Wszystko stoi. Rowerzyści nie"

Offline Kobieta Janus

• Użytkownik forum
Nie, to jest pytanie, na które tylko tranquilo normalnie odpowiedział i po którym zaczęły się Wasze narzekania ;)

Offline Mężczyzna van

• Miasto: Jaworzno
  • Na forum od: 27.12.2009
    • http://vanhelsing.bikestats.pl/
No dobra, tylko daj jakiś adres gdzie Ci to mogę wysłać :)

Offline miki150

• Użytkownik forum
  • Miasto: Jeteborno
  • Na forum od: 05.07.2010
A ja nie bardzo rozumiem, jaki jest cel takiego zbioru.

Wszystko w jednym miejscu, w tej samej formie. Możesz wydrukować, pokazać znajomym albo poczytać w pociągu.

Offline Mężczyzna Pustelnik

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 13.03.2010
No dobra, tylko daj jakiś adres gdzie Ci to mogę wysłać :)
Na adres info@polskiemedia.com a w tytule 'PRIM 2012 - nazwa wyprawy'

A ja nie bardzo rozumiem, jaki jest cel takiego zbioru. Co za problem użyć wyszukiwarki forum?
Nie wszyscy czytają wszystkie posty i nie zawsze wiedzą, że odbyła się wyprawa w jakieś ciekawe miejsce. Nie wpadną na to, że taka wyprawa się odbyła. Po drugie ma to być taki almanach, gdzie są zebrane tylko wyprawy w jednolitej postaci z kilkoma dużymi zdjęciami, ze spisem treści, ładnie złożone jak czasopismo, umieszczone na forum jako PDF do pobrania, a jeśli będą chętni, to wydrukujemy hurtem na ładnym papierze.
Ach, każdy rowerzysta zwykł, o grację dbać i styl. I aby linię mieć i szyk, przemierza setki gmin.
Rozkoszny życia jego tryb i piękny szprychy błysk. A kiedy wita długi zjazd, rozjaśnia mu się pysk.

Offline Kobieta Janus

• Użytkownik forum
Ok, teraz rozumiem :) Dzięki za wyjaśnienie - no i za pomysł i chęć realizacji :)

Offline Kobieta magda

• Miasto: Tröjmiasto
  • Na forum od: 19.12.2011
    • Przejażdżkowe zapiski
Ciekawa jestem jakby wyszło z drukiem jeśli by się np. z 30 osób zebrało - ma ktoś doświadczenie w tej materii?

Offline vooy.maciej

• Miasto: Pogórze Wielickie
  • Na forum od: 04.07.2008
ile szacujesz że to zajmie stron?

Offline Mężczyzna Pustelnik

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 13.03.2010
150 minimum, pewnie więcej.
Ach, każdy rowerzysta zwykł, o grację dbać i styl. I aby linię mieć i szyk, przemierza setki gmin.
Rozkoszny życia jego tryb i piękny szprychy błysk. A kiedy wita długi zjazd, rozjaśnia mu się pysk.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum