Autor Wątek: Podróże Rowerowe Info Magazyn (PRIM) 2012  (Przeczytany 332108 razy)

Offline Mężczyzna Pustelnik

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 13.03.2010
super Pustelnik! Czekałem na to z niecierpliwością. Czy relacje i zdjęcia możesz pobrać z mojej strony czy Ci wysłać osobno mailem?
Nic nie pobieram. w 2012 zmarnowałem na to wiele czasu. Umieszczam tylko to co dostanę. Szczegóły są podane na stronie:

http://prim.polskiemedia.com/umiesc-wyprawe-w-primie/
Ach, każdy rowerzysta zwykł, o grację dbać i styl. I aby linię mieć i szyk, przemierza setki gmin.
Rozkoszny życia jego tryb i piękny szprychy błysk. A kiedy wita długi zjazd, rozjaśnia mu się pysk.

Offline Mężczyzna Peio

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 17.12.2012
Świetna robota! Gratuluje uporu i wytrwałości. Chętnie poświęcę kilka wieczorów na przeczytanie magazynu  ;D

Offline Kobieta magda

• Miasto: Tröjmiasto
  • Na forum od: 19.12.2011
    • Przejażdżkowe zapiski
Znalazłem taką drukarnie.
http://www.jkbprint.pl/druk_ksiazek/wycena_on-line

Przy nakładzie 100 szt, wychodzi po 150 zł, ale trzeba by do nich napisać, bo taka wycena on-line to nic pewnego.

100sztuk to na pewno się nam nie nazbiera do wydruku... Może z 10? Zna się ktoś na drukarkach? Może taniej drukarkę kupić? ;)

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
Poza tym taka ilość podchodzi pod specjalistyczny proces introligatorski, nie wiem czy nawet książki telefoniczne tyle miały. :D

Zatem najlepiej zrobić z tego miesięcznik. ;)

Offline Mężczyzna tranquilo

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 21.01.2011
    • Na rowerowej ścieżce
100sztuk to na pewno się nam nie nazbiera do wydruku... Może z 10? Zna się ktoś na drukarkach? Może taniej drukarkę kupić? ;)
Jedyna opcja żeby to strawnie cenowo było to wydrukować cztery na jednej stronie, dwustronnie.
Ale wtedy cały urok traci.
Drukarki nie będzie taniej kupić bo z kolei na tuszach i papierze się wykosztujesz ;)

Nie widzę żadnej opcji druku w przystępnej cenie. Trzeba czytać z ekranu i tyle.

Offline Mężczyzna Waski

• Kapituła MP
  • Miasto: Lubin
  • Na forum od: 23.02.2013
Czarno białe to koszt około 50 pln - tylko też straci urok
Taniej wyjdzie drukować w pracy :D

"Wąski. My nie możemy jechać tam bez rowerów. Jak zwierzęta. :)"
"Kolarsko jesteś taki sobie, [...]" yurek55

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
Zamiast drukować, to lepiej czytnik kupić. I tak taniej wyjdzie ;)

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013

Pustelnik: BIG think.
Dziękuję/Szacunek!
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Dostałem odpowiedź od wydawnictwa. Przy 50 sztukach da się to zrobić poniżej 100 zł za egzemplarz. W kolorze z ładną okładką. Zapytam jeszcze o cenę przy 20 sztukach. Jeśli kogoś interesuję taka cena to możemy to wydrukować.
Ach, każdy rowerzysta zwykł, o grację dbać i styl. I aby linię mieć i szyk, przemierza setki gmin.
Rozkoszny życia jego tryb i piękny szprychy błysk. A kiedy wita długi zjazd, rozjaśnia mu się pysk.

Offline Mężczyzna Remigiusz

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 14.06.2007
    • http://www.rowerowarodzinka.pl
Pustelniku, świetna robota. Bardzo dziękuję za pracę włożoną w skład.
Dzięki Tobie od soboty czytam dzienniki emesa (wydrukowane dwustronnie na A3). Wreszcie się dowiem, czy dał radę.

Cieszę się, że Ci się podoba, mam nadzieję, że przyślesz coś do rocznika 2013.  :)

Offline Mężczyzna Remigiusz

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 14.06.2007
    • http://www.rowerowarodzinka.pl
Żeby coś przesłać, to najpierw trzeba gdzieś pojechać ;)

Offline Mężczyzna Almon

• Miasto: Lwówek
  • Na forum od: 04.08.2011
Nie da się już nic dołączyć z 2012 przed ewentualnym wydrukiem?

Nie da się już nic dołączyć z 2012 przed ewentualnym wydrukiem?
Da się, przyślij: http://prim.polskiemedia.com/umiesc-wyprawe-w-primie/ tylko w tytule maila zamiast 2013 wpisz 2012, żebym się nie pomylił.

Offline Mężczyzna Rado

• Miasto: Lublin
  • Na forum od: 25.05.2011
Piękna robota ! W "wolnych"  ;D  chwilach w pracy będę miał co czytać - wielkie dzięki.
PS. niektóre zdjęcia nadają się do kalendarza forumowego  :)  , widzę, że niektóre nawet zostały w nim wykorzystane.

Na podjazdach się męczę, na zjazdach odpoczywam, a na płaskim po prostu pedałuję :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum