Jeśli są na tyle duże pudła, to super.Jakie rozmiary posiadają te pudła, o których piszesz?Sprzedawca w dużym sklepie twierdził, że innych nie ma, że to są jedyne rozmiary pudeł.
Swoją drogą to ciekawa jestem czy taki totalnie w żaden sposób nie rozkręcony rower by przyjęli. Na lotnisku Sola informacja twierdziła, że tak - ciekawe jak to w praktyce wygląda.
Tłumaczyli, że pakowanie jest dla pasażera, a dla obsługi lotniska to nie ma znaczenia.
Janus, ale ja mówię o rowerze bez pudła! Ba - nawet bez odkręconych pedałów i skręconej kierownicy!
Rany julek, Janus... przecież nie sugeruję że ktoś ma wozić. Mówisz że najlepiej podjechać tydzień przed po pudło - jak się jest w trasie to raczej taka opcja odpada. Ja o jednym ty o drugim
Natomiast wracając nadaję rower tak jak stoi, bez żadnego pakowania, bo ani folii, ani pudła oczywiście nie wożę
Z moich doświadczeń: karton do roweru jest nie-do-zdobycia w większości krajów z racji niewielkiej ilości bądź dużej odległości do sklepów rowerowych. Nie wyobrażam sobie zawracania gitary w ten sposób.