Jest bardzo stabilna. Innymi słowy: nic nawet nie drgie na kierownicy.Chyba, że myślisz o czymś innym mówiąc "chybotliwość".
Cytat: Freud w 8 Lip 2012, 10:33Jest bardzo stabilna. Innymi słowy: nic nawet nie drgie na kierownicy.Chyba, że myślisz o czymś innym mówiąc "chybotliwość".myślę o tym czy "ramiona" lemondki się nie "trzęsą" co z przypadku lemondek w których są one połączone a właściwie stanowią jeden element jest mniej prawdopodobne
Czy jest jakiś sposób, żeby zamontować lemondkę z obejmami 25,4 na kierownicę 31,8? mozna dokupić jakieś uniwersalne obejmy?
Przeczytałem cały temat i niestety zabrakło w nim tego, na czym najbardziej mi zależało.Chodzi mi o fotki kierownic z torbą przednią i lemondką. Były tutaj, ale teraz nie ma i nic nie działa.Ma ktoś może jeszcze te fotki gdzieś i mógłby re-uploadować? Ewentualnie na maila @gmail.com ;-)Składam zupełnie nowy rower, mam już torbę Ortlieba (Ultimate) i teraz kombinuję, jak można by lemondkę pożenić z resztą. Kierownica będzie prosta, klamki i manetki niezintegrowane (Avid + Shimano).Rower jest obecnie na etapie planowania, ale fundusze się już częściowo zebrały, na następne lato powinien już być gotowy. P.S. Witam z zaświatów - widzę, że moje konto zostało skasowane i posty są pisane jako "gość" ;-) Ale to ten sam chesteroni, co zawsze ;-)
czytałem nie raz i nie dwa o bezsensie mocowania lampek do wyprawówki, o niejeżdżeniu nocą itp. itd.
Pytanie jak lampkę zamocować aby nie spadła od wibracji i aby oświetlała drogę nie łapiąc cienia.