Próbowałeś zamontować lampkę w taki sam sposób jak lusterko?
Co do światełka.. idealnym nań miejscem jest pałąk low-rider'a.
rzadko jeździ się z lowriderem
Zyski szybkościowe - to przy prędkościach poniżej 30km/h są pomijalne, to robi różnicę dopiero przy dużo większych prędkościach
Poza tym pamiętam jak pisałaś, że na wyprawie na Islandii przy małych prędkościach łatwo traciłaś równowagę, że źle panujesz nad rowerem - a na lemondce panowanie nad kierownicą jest dużo gorsze niż normalnie,
Czy lemondka przydaje się tylko cyborgom na jakichś BBTourach, czy przy normalnej jeździe też ma sens? Po prostu żeby ręce i plecy odpoczęły od ciągle tej samej pozycji...I czy taka lemondka kłóci się z torbą na kierownicę (Ortlieba)?
No bez przesady, nie rób ze mnie aż takiej ofiary losu... Panowanie nad kierownicą traciłam tylko na najgorszym kawałku drogi przez interior Na takiej drodze nie używałabym przecież lemondki
a ja np (i moja dziewczyna też), jak tylko kładę się na lemondce, to automatycznie jadę jakieś 10% szybciej. Może przez wymuszenie bardziej agresywnej pozycji czy co... w każdym bądź razie jest super
Prędkość to sprawa drugorzędna, ale podobnie jak waxmund, rośnie mi zauważalne nawet przy jeździe znacznie poniżej 30km/h.