Jest jakaś możliwość połączenia sakwy ultimate i lemondki?Pytam bo często zdarza mi się jeździć z ramionami opartymi o gripy z palcami splecionymi przed sakwą.Myślę o czymś takim, gdzie podpory umieściłbym nad manetkami i częściowo nad chwytami.Moje zasadnicze pytanie dotyczy tego czy ktoś jeździł z tak szeroko rozstawionymi ramionamiLub coś takiego.
Faktycznie - nieco jeszcze przybliżełem rurki mojej lemodki, wymuszając nieco nacisk na poprzeczną rurkę.
Cytat: Freud w 23 Lip 2014, 13:55Faktycznie - nieco jeszcze przybliżełem rurki mojej lemodki, wymuszając nieco nacisk na poprzeczną rurkę.A czy kiedyś zakochałeś się w kleju? Nie myślę o butaprenie (bo to u wodniaków), ale o AluWeld? Wystarczyłoby przykleić tą rurkę do lemondki i będzie na wieki wieków.
Wolałem się nie zakochiwać, bo to by mogło oznaczać, że chcę go wąchać :-)
Poważniej, to klejem nie chciałem z uwagi na to, że MOŻE będę chciał przesunąć lub odczepić rurkę.Czy po przyklejeniu tym klejem da się coś odczepić siłą?
/.../ coś więcej /.../
mam jedną lemondkę i ciągle ją przekładam do roweru, którym jeżdżęjak na dłuższą metę sprawdzają się lemondki proste?wydaje mi się trochę nieanatomiczne do dłuższego trzymaniasam mam taką gdzie końce idą prawie 90st w górę i też nie jest to dobre