Witam
Poszukuje osoby zainteresowej wyprawa jak w tytule. Wyprawa jest planowana na 3 tygodnie lipiec/sierpien. Jest to na razie bardzo luzny plan. Najchetniej przelot samolotem do Grecji. Nastepnie proponuje kierunek - wyspa Korfu (2-3 dni-mam tam rodzine). Po tym kierujemy sie na polnoc. Tutaj jest duze pole polemiki dokad sie wybrac, aby pozniej wrocic do Polski (najchetniej autokarem).
Oczywiscie nie musimy leciec az do Grecji ani jechac na Korfu, ale chyba lot samolotem do Grecji bedzie najszybszym sposobem dostania sie w tamten rejon. Kraje, ktore chcialbym zobaczyc to m.in. Albania i Czarnogóra. Planowane dzienne przebiegi minimum 100km rowniez w terenie gorskim. Mam srednie doswiadczenie w wyprawach (jedna 2-tygodniowa oraz jedna 6-dniowa). Przygotowanie kondycyjne mam bardzo dobre. Spanie na dziko w namiocie/ach. Drogi asfaltowe. Ogolnie survival:) Szukam osoby rowerowo doswiadczonej o dobrym przygotowaniu fizycznym. Wyjazd bylby maksymalnie 3-osobowy.
Pozdrawiam
ps. szukam takze uwag i sugestii osob, ktore byly w tamtym rejonie w sprawie transportu siebie oraz sprzetu, jaki jest najlepszy i pewny dojazd i powrot w tamten rejon? dziekuje za informacje!